- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.961
21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylarAy ben de çok severim ama uzun bi süre ara verdim ya şimdi aramıyorum. Evde baktım dolapta var. Hiç elleşmiyoruz. Atarım ama temizlikte onu. Patlamaya hazır silah gibi
Geçmiş olsun canım sabah öğle akşam sarımsak yut. Ben öyle yapıyorum.
Aaa anam para babam para olmuş artik bedavaya şurdan şuraya gitmemAnam insanlık ölmüş ölmüşhem senin mecalin kaldımı ki gııııı
Ben hergun yapıyorum da siz kızıyonuz diye söylemiyomAnaaa iş yapmış bu kız
Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluyduBen de bugün eşime camları sildirdim. Alt katı sildim süpürdüm o sırada ben de. Perdeleri filan attım yıkamaya. Çamaşırları yıkadım katladım. Ama daha çok iş var ya. Daha üst kat duruyo öylece. Eşim hiç süpürmemiş biz yokken. Toz içinde
Hıı o 21 gün olayını duymuştum ben ya. Ben de 1.5 aydır hiç yemedim. Bakalım ne kadar devam eder21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylardayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey
Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibiHıı o 21 gün olayını duymuştum ben ya. Ben de 1.5 aydır hiç yemedim. Bakalım ne kadar devam ederbi el sürdün mü gerisi geliyor. Cidden içindeki msg tuzu sanırım bağımlılık yaptığı için istiyoruz sürekli.
AbooKız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu
Kızlar bugünden itibaren menülerinize dikkat edin,bayram haftasina giriyoruz nekadar verirsek o kârdır
Öyle öyle okumuştum ben nette. Beyni etkiliyor muş. Bir de olduğundan daha lezzetli olmasını sağlıyormuş bu msg denen şey.Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibi
Başka Bi capsi vardı bunun yaa
Başka Bi capsi vardı bunun yaa
Temizlik için gelmiyomuydu yaaaKarşılıklı iki lafın belini kırarız kayfe içeriz
Bende bu sıcakta pilav vardi köyde dedim hediyesini vereyim gittim geldim ama pistimBana da yorgunluk çöktü ufaklığı uyuttum oturdum kaldım
Geçmiş olsun canımGünaydın herkese
Dün hasta gibiyim demiştim ya gerçekten hastaymışım Bıgazım şişti tamamen su bile içemiyorum resmen sesim kısıldı baya be çok halsizlim açık öğretim sınavım var mecbur kalktım ses kısılmasına ve bogaz şişliğine ne yapıyorsunuz fikrinize ihtiyacım var hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?