Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylar dayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey

Ben de bugün eşime camları sildirdim. Alt katı sildim süpürdüm o sırada ben de. Perdeleri filan attım yıkamaya. Çamaşırları yıkadım katladım. Ama daha çok iş var ya. Daha üst kat duruyo öylece. Eşim hiç süpürmemiş biz yokken. Toz içinde

Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu

21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylar dayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey
Hıı o 21 gün olayını duymuştum ben ya. Ben de 1.5 aydır hiç yemedim. Bakalım ne kadar devam eder bi el sürdün mü gerisi geliyor. Cidden içindeki msg tuzu sanırım bağımlılık yaptığı için istiyoruz sürekli.

Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibi

Kız toz ne ki 2 hafta annemde kaldım ben bir geldim eve sadece mutfak topluydu
Aboo benimki çok evde durmamış da dökülmemiş bir yer. Bi yatak bozuktu, biraz çamaşır odası dağılmış, dolap filan. Mutfağa hiç girmemiş zaten

Kesin yeminlen ben eminim bagımlılık yaptığına yoksunluk ceker gibi istiyorum ben bazen böyle 15 gun falan yemeyince saka gibi
Öyle öyle okumuştum ben nette. Beyni etkiliyor muş. Bir de olduğundan daha lezzetli olmasını sağlıyormuş bu msg denen şey.

Geçmiş olsun canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…