- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #78.981
Ayy bayılıyorum öyle değişikliklere yapınca mutfağıda at abla yaa önce sonrasına bakalımBenim mutfak dolaplarım kaldi bide banyom onlara boya alip boyucam,dolaplarim kahve krem beyaz boyayla degistircem,bu sene incir para yaparsa,usta tutup aşaki kat yapilcak tavanlari yerleri duvarlari kapilari
Ya demin geldimde telin şarjı bitiyordu çıkmak zorunda kaldım namaz yemek derken şimdi geldim
TamamKızlar bugünden itibaren menülerinize dikkat edin,bayram haftasina giriyoruz nekadar verirsek o kârdır
21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylardayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey
Aboobenimki çok evde durmamış da dökülmemiş bir yer. Bi yatak bozuktu, biraz çamaşır odası dağılmış, dolap filan. Mutfağa hiç girmemiş zaten
Sen de uyuBana da yorgunluk çöktü ufaklığı uyuttum oturdum kaldım
Ay dogru kız valaÖyle öyle okumuştum ben nette. Beyni etkiliyor muş. Bir de olduğundan daha lezzetli olmasını sağlıyormuş bu msg denen şey.
Hayırlı günler canımhayırlı günler❤
Temizlik için gelmiyomuydu yaaa
Sen çok yalnız bırakma o zamanYa guya benimki de yatmaya geldi ama arap pazarından hallice derler bizde öyleydi
Sen de uyu
Ay dogru kız vala
Hayırlı günler canım
Hayırlı günler canımhayırlı günler❤
Bnde çok severim ama kıza çok dokunuyor pişik yaptı korkudan yiyemiyorum işteBen bunu paylastım daha önce burda cips konusunda
Amaann gelince topladım needemSen çok yalnız bırakma o zaman
Cok baharatlı ne oldugu belirsiz yapabilirBnde çok severim ama kıza çok dokunuyor pişik yaptı korkudan yiyemiyorum işte
Doritos baharatlı yoğurt dip sosCok baharatlı ne oldugu belirsiz yapabilir
Hosgeldin canim nasilsinhayırlı günler❤
Ay bu kadar gömdün bari akşama yemeCok baharatlı ne oldugu belirsiz yapabilir
Ohhh daha nolsunDoritos baharatlı yoğurt dip sos
Bende gelemmiiitemizlik bahane sohbet şahane Bn yaparım temizliği yemek yaptırcam ona
Doritos baharatlı yoğurt dip sos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?