Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim mutfak dolaplarım kaldi bide banyom onlara boya alip boyucam,dolaplarim kahve krem beyaz boyayla degistircem,bu sene incir para yaparsa,usta tutup aşaki kat yapilcak tavanlari yerleri duvarlari kapilari
Ayy bayılıyorum öyle değişikliklere yapınca mutfağıda at abla yaa önce sonrasına bakalım kolay gelsin seninki tam bayram temizliği olduyaa
Ya demin geldimde telin şarjı bitiyordu çıkmak zorunda kaldım namaz yemek derken şimdi geldim

Kızlar bugünden itibaren menülerinize dikkat edin,bayram haftasina giriyoruz nekadar verirsek o kârdır
Tamam

21 gün yemedin bende 21 gün alıskanlık süresi ya ama sonra koptu olaylar dayanamıyorum görünce elimden geldiğince uzak durmaya calısıyorum dunyadaki en saglıksız sey

Aboo benimki çok evde durmamış da dökülmemiş bir yer. Bi yatak bozuktu, biraz çamaşır odası dağılmış, dolap filan. Mutfağa hiç girmemiş zaten
Ya guya benimki de yatmaya geldi ama arap pazarından hallice derler bizde öyleydi

Bana da yorgunluk çöktü ufaklığı uyuttum oturdum kaldım
Sen de uyu
Öyle öyle okumuştum ben nette. Beyni etkiliyor muş. Bir de olduğundan daha lezzetli olmasını sağlıyormuş bu msg denen şey.
Ay dogru kız vala
hayırlı günler❤
Hayırlı günler canım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…