- 8 Aralık 2021
- 3.355
- 14.235
- 158
- 33
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.321
Abla senin dediğin o 2 hafta önceydi bacımsın gene tartım acayip gösteriyordu hatta sende yine dedin ki yeni tartı al bende iki ayağı birden gidince kayınbabama söyledim aldırdım burdaki a101 de bulamadimPandora27 85.7 bu hafta 85.8 gelmedinmi
Bana niye süt olmuyorTek bana süt olsun sana keyif olsun
Yarabbim Allahim sen bana sabır ver lan ilk sayfada öyle yazmiyorKaptanım geçen hafta 86.1 geldim cuma günü pazartesi de sabit geldim tartım bozuk falan ama7 8 defa tartıldım en yüksek 85.8 geldim onu söyledim ama
Gidim bakayimAbla senin dediğin o 2 hafta önceydi bacımsın gene tartım acayip gösteriyordu hatta sende yine dedin ki yeni tartı al bende iki ayağı birden gidince kayınbabama söyledim aldırdım burdaki a101 de bulamadim
Dün 85. Küsür değilmiydiYarabbim Allahim sen bana sabır ver lan ilk sayfada öyle yazmiyor
Sen gecen cumaki artini attin
Sen nasıl diyosan öyle olsun kaptanım sakin ol +100 değil +200 olsunYarabbim Allahim sen bana sabır ver lan ilk sayfada öyle yazmiyor
Sen gecen cumaki artini attin
Öylede tartı komple gidince gösterdiği en yüksek değeri soyledimDün 85. Küsür değilmiydi
EvetDün 85. Küsür değilmiydi
Iyi geceler canimİyi gwceler a dostlarkocamın dizinim dibine gidiyom ben
İyi gecelerİyi gwceler a dostlarkocamın dizinim dibine gidiyom ben
Tamam ben kafayi yedimÖylede tartı komple gidince gösterdiği en yüksek değeri soyledim
Valla nasıl diyosan o olsun kaptanım ama ben 2 hafta önce diye biliyorum hatta özellikle duzeltemedim kilomuGidim bakayim
Kız tamam yeme kafayı +100 deyim sıkma canını kilo verilir senin canın saolsunTamam ben kafayi yedim
Bu hafta yarışma var heeeeKız tamam yeme kafayı +100 deyim sıkma canını kilo verilir senin canın saolsun
Bak burdada 85 küsürmüşsünAşk olsun
Tamam buldum
Duzeltiyorum hemen özür dilerim85.8 en yüksek çıkan değer buydu yoksa 85 falan da gösterdi net ama guvenmedim en son böyle çıktı bunu yazdım bende
Kız olsun nolacak kadın kafayı mı yesin +100 desin diyosa öyleyim liste tutuyo sonuctaBu hafta yarışma var heeee
Olur mu kaptanım ne özrü estağfurullah senin canın saolsunBak burdada 85 küsürmüşsün
Tamam buldum
Duzeltiyorum hemen özür dilerim
Yok yok sen haklısin nerde kafam karışmış,85kusürle gelmişsin diger hafta artıydin hatirliyosan gene 86 cıkmıştın gene 85 düsunce orda karışıklık olmusKız olsun nolacak kadın kafayı mı yesin +100 desin diyosa öyleyim liste tutuyo sonucta
Geç kaldın gitti çiko delirmiştiNe oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?