- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.341
Ondan değil tartım doğru muKız olsun nolacak kadın kafayı mı yesin +100 desin diyosa öyleyim liste tutuyo sonucta
Yok yok sen haklısin nerde kafam karışmış,85kusürle gelmişsin diger hafta artıydin hatirliyosan gene 86 cıkmıştın gene 85 düsunce orda karışıklık olmus
Afiyet olsun canımMenüm ;
Kahvaltı : sahanda yumurta ,peynir,yeşillik , 1 adet fırında patates
Ara :10 kiraz
Akşam : bulgur pilavı ,etli kuru fasülye,cacık
Ara :soğk kahve
Spor yapamadım bugün evle baya işim vardı
Tartım kafayı yedi canım önce yere temas eden sabitleyici ayaklarından biri kırıldı sonrada karşısındaki yer kırıldı bende bant yapıştırıp öyle tartıldım en yüksek 85.8 gösterdi onu söyledimOndan değil tartım doğru muyenisinde me çıktın
Geldimi peki yenisiTartım kafayı yedi canım önce yere temas eden sabitleyici ayaklarından biri kırıldı sonrada karşısındaki yer kırıldı bende bant yapıştırıp öyle tartıldım en yüksek 85.8 gösterdi onu söyledim
Kız yeni tartı nasıl dedimTartım kafayı yedi canım önce yere temas eden sabitleyici ayaklarından biri kırıldı sonrada karşısındaki yer kırıldı bende bant yapıştırıp öyle tartıldım en yüksek 85.8 gösterdi onu söyledim
Ayy kıyamam yaa gecmis olsun kantaron sürsenBnm kıza bişi dokunuyor onu bulamadım pişik egzama karışımı bişi olmuş genital bölgesi Açık bırakıyorum emekliyor bi yere işicek korkusuna başka ne yapmak gerek
Kremleri kullanıyorum
Kusmadım
☻büyük kızımın adı kv min adı
YerizYerik dimi Samsunlu
Yok ki almam gerekAyy kıyamam yaa gecmis olsun kantaron sürsen
Yok ki almam gerek
Antibiyotik de kullandı ya o da pişik yaptı
Yok kaptanım Perşembe yada cuma gidicez o zaman tartilirim ancakGeldimi peki yenisi
He dugundeydim anca dönüyoruzGeç kaldın gitti çiko delirmişti
Vallami nasil ögrendinizHe dugundeydim anca dönüyoruzson dk düğün olduğunu öğrendik
Tamam canim zaten bu hafta cuma bayram arefesiYok kaptanım Perşembe yada cuma gidicez o zaman tartilirim ancak
Tamamdir kaptanimTamam canim zaten bu hafta cuma bayram arefesi
Telefon geldi bir tane davetiye gelmeyince haberimiz olmadı.Vallami nasil ögrendiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?