Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnm kıza bişi dokunuyor onu bulamadım pişik egzama karışımı bişi olmuş genital bölgesi Açık bırakıyorum emekliyor bi yere işicek korkusuna başka ne yapmak gerek
Kremleri kullanıyorum
Çok geçmiş olsunn , bephantol varsa çok iyi gelir

Hafta sonu geldi gene 1 2 3 kişiyiz
Kaynanam kovit olmuş eşime telefon açtılar dün gece gel beni hastaneye götür diye test vermişler meğerse kovitmis evde bir oğlu daha var afedersin malak gibi yatar beni koca koşar herseyine inşallah kovit gelmemiştir eve daha çocuklar yeniden düzeldi offffff offffff (maske takmislar arabada goooyaaaaaa o kocam benden tirstigina öyle diyor da olabilir hiç güvenim yok )Kaynanam da maşallah kovit ama yeminle sesi benden iyi geliyor telde

Bnm kıza bişi dokunuyor onu bulamadım pişik egzama karışımı bişi olmuş genital bölgesi Açık bırakıyorum emekliyor bi yere işicek korkusuna başka ne yapmak gerek
Kremleri kullanıyorum
Antibiyotik yapıyor olmasın bizimki de geçen ay öyle oldu çok zor geçirdim travacort vermişti sabah akşam sur diye hep yıkadım poposunu sdokrem de geçiriyor

karman çorman bir menüyle geldim
Kahvaltı menemen
2 dilim tam buğday ekmeği siyah zeytin
Öğle tam buğday ekmeği ile yapılmış sandviç
Akşam 2 kase yayla çorbası
Ara 1 tane kurabiye 1 dilim kek
Valla kaptan onlarıda yemiycektim de ağzımın içi zehir gibi ondan kaçtı onlarda
E Elif_Eylul

Anam kovitli insanin yanına koşa koşa yardım amaclı giden tek salak biziz heralde

Afiyet olsun canım
Hastasin neyse bugunluk böyle olsun

Menum
Sabah
2 dlm ekmek 4 kasjk peynirli menemwn salatalik

Öğlen
1 dlm ekmek
2 domates 1 biber 5 yaprak sarma

Ara yarim br meyve suyu 1 avuc cips

Aksam 08.30
aksami yemiCektim.niye yedim yaaa...cocuklara koyup kacacaktim olay mahallinden..keske yesilcay su ile kendimi tutabilseydim....makarna hic de az sayilmaz .ketchup mayonezli...cok saçmaladim cok .neden ben boyle yapiyorum ki ..bu kadar zor mu.yapanlar nasil yapiyor.10 dakkalik mutluluk icin gunum mahvoldu.........
_

Kremleri kullanıyorum
Kirmizi meyveler bayaği alerjik oluyor.karpuz domates cilek falan yemis miydi.
gecmis olsun canim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…