- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.381
Geçmiş olsun canım Allah şifa versinCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....
Yemiyorum canım pişmiş domates yedim onu da bıraktım artık saolKirmizi meyveler bayaği alerjik oluyor.karpuz domates cilek falan yemis miydi.
gecmis olsun canim.
Evet antibiyotikte tuz biber olduAntibiyotik yapıyor olmasın bizimki de geçen ay öyle oldu çok zor geçirdim travacort vermişti sabah akşam sur diye hep yıkadım poposunu sdokrem de geçiriyor
Yani bizim kocalar cengaverKaynanam kovit olmuş eşime telefon açtılar dün gece gel beni hastaneye götür diye test vermişler meğerse kovitmisevde bir oğlu daha var afedersin malak gibi yatar beni koca koşar herseyine inşallah kovit gelmemiştir eve daha çocuklar yeniden düzeldi offffff offffff (maske takmislar arabada goooyaaaaaa o kocam benden tirstigina öyle diyor da olabilir hiç güvenim yok )Kaynanam da maşallah kovit ama yeminle sesi benden iyi geliyor telde
Geçmiş olsun canımCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....
Listede 17 kisi var,2kisisi şuanda yokE Elif_Eylul kaptan biz kaç kişiyiz
Afiyet olsun canımMenum
Sabah
2 dlm ekmek 4 kasjk peynirli menemwn salatalik
Öğlen
1 dlm ekmek
2 domates 1 biber 5 yaprak sarma
Ara yarim br meyve suyu 1 avuc cips
Aksam 08.30
aksami yemiCektim.niye yedim yaaa...cocuklara koyup kacacaktim olay mahallinden..keske yesilcay su ile kendimi tutabilseydim....makarna hic de az sayilmaz .ketchup mayonezli...cok saçmaladim cok .neden ben boyle yapiyorum ki ..bu kadar zor mu.yapanlar nasil yapiyor.10 dakkalik mutluluk icin gunum mahvoldu.........
_
Geçmiş olsun canım insaAllah iyi gelir ilaclarCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....
Günaydın canımGunaydinnn kizlar
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçmiş olsun canım zahtwr yada papatya içebiliyosa içir çok rahatlatıyoCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....
Geçmiş olsun canımCocuk bogazim ağriyor demeye basladi.yutkunamiyor.gece 12 ye doğru cocugu doktora goturduk....bademcik.....yine geldi antibiyotik.....
GünaydınGunaydinnn kizlar
GünaydınGünaydın kızlar
GünaydınGünaydın
GünaydınGünaydııın
GünaydınGünaydınnnn
Günaydın canımGünaydııın
Günaydın canimGünaydınnnn
Afiyet olsun canım1temmuz menü
Sabah
Semizotlu omlet
Peynir
2 dilim ekmek
Öğlen acılı şalgam
Akşam sarma
Çorba
Bamya yemeği
Spor 30 dk Leslie
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Afiyet olsun canımDünkü menüm
Sabah
Peynirli Zeytinli kek 2 dilim
Menemen
Öğlen 2 parça tavuk
Cacık
Akşam sarma
Çorba
1 parça tavuk
Spor 40 dk yürüyüş
Akşam 2 top dondurma
E Elif_Eylul M MissHayaLet
Kuran bilen sayımız yeterli ise bayrama hatim yapalımmı diycektim 1 tane sen organize edersenListede 17 kisi var,2kisisi şuanda yok
Ciko,nois,ben birlikte 20 kisi oluyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?