- 25 Ağustos 2019
- 62.725
- 120.718
- 698
- 31
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.461
Büyüdü vallahaaa kuzuIyi masallah büyüdü heee artik
Pandemi kalktığı anda başladı zaten dügün neseki bizim olmadı kafa rahatAman atmam ben göbek
Sorma bu sene cok düğün var
Senin mahsullerin parasıdüğünlere anca yetcek sanırsamAyy daha bu başlangıç bu sene iflas bayrağını cekcez
Hay MaşaAllah kuzuya,kız ben büyuk kızı 4.100gram doğurdumBüyüdü vallahaaa kuzu
Evde tartının üstünee koydumm hahahaha bakalım göstercekmi dedimde 4.400 olmuş5kiloya geliyoruzz yarın gitcez bakalım doğrumu
Kuzum ya şimdiden başlamış tartı savaşlarıBüyüdü vallahaaa kuzu
Evde tartının üstünee koydumm hahahaha bakalım göstercekmi dedimde 4.400 olmuş5kiloya geliyoruzz yarın gitcez bakalım doğrumu
Agustos sonu bizim isler başliyor incire giriyoruz 1buçuk ay yogun ve yorgun geciyor,sabah ezaninda gidip öglene kadar gelmeye çalıyoruz,ama bazen saat 1 2 yu buluyor oda bizi zorluyor,Senin mahsullerin parasıdüğünlere anca yetcek sanırsamhele bide yakın akraba düğünü varsa fena
Amin canim inşaAllahRabbim bol hasat versin yorgunluk geçer
Benim görümcemde bursada emek köydü sanırım sen neresindesin
Hahahaha bebek için tarttımm ben doğurdum şuana kadar 15 kilo verdim kendiliginden 12 kilo almiştım zaten geri kalan kilomuda vermişimKuzum ya şimdiden başlamış tartı savaşlarıgalip gelen o olsun inşallah
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsinSlmlar, umarım iyisinizdir :)
Kim yiyorKızlar ne güzel yiyorsunuz, hayat size güzel he
İyiyim teşekkür ederimHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin
Iyi olmana sevindimİyiyim teşekkür ederimYine düğün yolu görünmüş sana. Bir evlenmeye meraklılar bir boşanmaya, salla gitme yaw
Çok teşekkür ederim canım Allah razi olsun
Ahahaa valla bende
İstiyor ya, senin de aklına ilk o geldiAhahaa valla bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?