- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.481
Aynen canimİstiyor ya, senin de aklına ilk o geldi
Sakalım varmı ordan görünuyormuKızlar yalnız, ciddi ciddi kaptanı dinleyin derim. Bu hafta gerekirse detoksla dibe vurun. Bayram da bu haftanın ödülü olsun en azından.
Ayy ayni benKaptan bazen menüleri böyle okuduğunu düşünüyorum. Bana bi gülme geliyor
Sagol canim sanadaHerkese iyi pazarlar dilerim
Meyve yemiyorum ama vitamin eksikliğim yok cok sukur sakatat tükettigim icinKeske meyve yesende ondan vitamin alsan senbilirsin
Ben gorumcemdeym şimdi aldım elime telefonu ütuleri yapıyoruz.
Bebe icinmiBen gorumcemdeym şimdi aldım elime telefonu ütuleri yapıyoruz.
Bende 3800 le doğurdumda sarılıktan epey zayıflamıştı kuzumm oyüzden geç oldu böyleHay MaşaAllah kuzuya,kız ben büyuk kızı 4.100gram doğurdum
Rabbim analı babalı büyütsün canım bebek için olduğunu anladımHahahaha bebek için tarttımm ben doğurdum şuana kadar 15 kilo verdim kendiliginden 12 kilo almiştım zaten geri kalan kilomuda vermişim
Hahaha sağol canım benimmRabbim analı babalı büyütsün canım bebek için olduğunu anladım
Varis amelyati canim doktor gün vercek arayipta
Misafirlikte cips mi ikram ediyorlarAh ahh bende biliyorum ama dayanamıyorum nedensegörmesem yine yok ama görünce yiyesim geliyor napcam bilmiyorum ya yemiyorum diyince zaten meyve hiç yemedigim icin hemen tepki veriyolar aa bunu da yemiyorsun niye vs sıkıldım bu durumdan da sanki herseyi yemek zorundayım
EvetMisafirlikte cips mi ikram ediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?