Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aaa anladım ama yine de cips ikram edildiğini ilk defa duydum hiç olmadı tulumba tatlısı alırız biz
Vala bende mutlaka kek olur ne bileyim kolay tatlı olur yaparım mesela ama herkes biz değil canım ben ilk misafir agırlarken tabak tasardı baktım yapan yok bende tatlı yapıyorum sadece

Vala bende mutlaka kek olur ne bileyim kolay tatlı olur yaparım mesela ama herkes biz değil canım ben ilk misafir agırlarken tabak tasardı baktım yapan yok bende tatlı yapıyorum sadece
Bizdede cips yok,bende kek,tatli,pogca tarzi yaparim

Selam
Eskiden misafir gelecek olunca illaki hamurisi birsey yapardim.
Simdi misir patlatiyorum,ya da çekirdek.yakin arkadaslarimi boyle ağirliyorum.yanina puding de yaparsam cok sanslilar.
AmAn kimse gelmesin bisey yapmayalim

Normalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
dönerler lahmacunlar pideler dönüyor ne yapcam ben beni yaaaaa
Diyette lahmacunda yiyebilirsin bol salata ve ayranla,döner ve kebapta yiyebilirsin

Bizdede cips yok,bende kek,tatli,pogca tarzi yaparim
Bende öyleyim
Selam
Eskiden misafir gelecek olunca illaki hamurisi birsey yapardim.
Simdi misir patlatiyorum,ya da çekirdek.yakin arkadaslarimi boyle ağirliyorum.yanina puding de yaparsam cok sanslilar.

Normalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
dönerler lahmacunlar pideler dönüyor ne yapcam ben beni yaaaaa
Bende böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…