- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #79.501
ValaO ne gııı bizim burada valla horlarlar öyle ikramı
Aaa anladım ama yine de cips ikram edildiğini ilk defa duydumValabiri calısandı yapamıyordu biri de 7 aylık falan hamile o da yapmıyor öyleeee
Gecmiş olsunn filiskommVaris amelyati canim doktor gün vercek arayipta
Vala bende mutlaka kek olur ne bileyim kolay tatlı olur yaparım meselaAaa anladım ama yine de cips ikram edildiğini ilk defa duydumhiç olmadı tulumba tatlısı alırız biz
Sagol canimGecmiş olsunn filiskomm
Bizdede cips yok,bende kek,tatli,pogca tarzi yaparimVala bende mutlaka kek olur ne bileyim kolay tatlı olur yaparım meselaama herkes biz değil canım ben ilk misafir agırlarken tabak tasardı baktım yapan yok bende tatlı yapıyorum sadece
AmAn kimse gelmesin bisey yapmayalimSelam
Eskiden misafir gelecek olunca illaki hamurisi birsey yapardim.
Simdi misir patlatiyorum,ya da çekirdek.yakin arkadaslarimi boyle ağirliyorum.yanina puding de yaparsam cok sanslilar.
Bende bakıp bakıp gidiyorum yatarkende hiç zaman geçmiyo anamPazar olduğu belli gene boş kalmış burasi
Diyette lahmacunda yiyebilirsin bol salata ve ayranla,döner ve kebapta yiyebilirsinNormalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
dönerlerlahmacunlar pideler dönüyor ne yapcam ben beni yaaaaa
Bnde 1. Bebeyi 4.070 gr doğurdumHay MaşaAllah kuzuya,kız ben büyuk kızı 4.100gram doğurdum
Bu benNormalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
Iyi lan bizden bisey olurmuş cücük gibi bebeler cikmiyorBnde 1. Bebeyi 4.070 gr doğurdum
2. De 3.850
Döner yiyince lavaşa sarıp sarıpDiyette lahmacunda yiyebilirsin bol salata ve ayranla,döner ve kebapta yiyebilirsin
Sarmadan ye lanDöner yiyince lavaşa sarıp sarıpbaaa bişeyler oliii
Bende öyleyimBizdede cips yok,bende kek,tatli,pogca tarzi yaparim
Selam
Eskiden misafir gelecek olunca illaki hamurisi birsey yapardim.
Simdi misir patlatiyorum,ya da çekirdek.yakin arkadaslarimi boyle ağirliyorum.yanina puding de yaparsam cok sanslilar.
Bende böyleNormalde insan hastayken canı hiç bişey istemez dimi yok benim aklımdan hayalimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?