- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.261
Hee dedim artı geldide benmi kaçırdimHe onu biliyorum bugün diyorum ya
Protein sebze salata karışık canım ama protein bir tık daha fazlaOhh protein ağırlıklı mı beslenme bu hafta
Yok kız dediniz ya bugün yemiş diyeHee dedim artı geldide benmi kaçırdim
Kvsi ısrar etmiş ye yemezsen küserim demiş kıramamışHee dedim artı geldide benmi kaçırdim
Bebege kocasinin ismini koycaklar ya ondandirKvsi ısrar etmiş ye yemezsen küserim demiş kıramamış
Ben karbonun dün kisirla kapattım artıkKvsi ısrar etmiş ye yemezsen küserim demiş kıramamış
Sohbet ediyok
Sen simdiye kadar iyi geceler derdinSohbet ediyok
Birazdan kaçıyorumSen simdiye kadar iyi geceler derdin
Yok kız benim koca var da. Çok ideal. Az önce puding yaptı. Yemek temizlik işlerinde çok aktif. Ha öküzlük yok mu? O Mehmet gibi şiir okumazOh masallah koca yoksa sorun yoktur keske benimde olmasa
Evet normal bir erkek modeli bazen bazı şeyleri dusunemiyorlarYok kız benim koca var da. Çok ideal. Az önce puding yaptı. Yemek temizlik işlerinde çok aktif. Ha öküzlük yok mu? O Mehmet gibi şiir okumazBu iyi özelliği Genel olarak erkek türünün duyarsızlıkları olabiliyor tabii ama işte yıllardır hayatı paylaşıyoruz ve uyum sağlıyoruz.
Tamam gizemli oldugun burdan belliYok kız benim koca var da. Çok ideal. Az önce puding yaptı. Yemek temizlik işlerinde çok aktif. Ha öküzlük yok mu? O Mehmet gibi şiir okumazBu iyi özelliği Genel olarak erkek türünün duyarsızlıkları olabiliyor tabii ama işte yıllardır hayatı paylaşıyoruz ve uyum sağlıyoruz.
Bende nasıl yok dediydim mesela benim kocam puding yapmaz yapsa yapsa et pişirirTamam gizemli oldugun burdan belli
Koca yok ama var puding yapıyor
Seninki ne pudingi beBende nasıl yok dediydim mesela benim kocam puding yapmaz yapsa yapsa et pişirir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?