- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.281
Puding yapan koca çok ilginç türünü son örneği zaten muhtemelenBende nasıl yok dediydim mesela benim kocam puding yapmaz yapsa yapsa et pişirir
Bnmki ne et ne puding pişirir sadece yiyicidirBende nasıl yok dediydim mesela benim kocam puding yapmaz yapsa yapsa et pişirir
İlk önce kestikleriyle kavurma yapar oSeninki ne pudingi beet,ciger,tavuk, çag kebap Allah ne verdiyse simdi kurbani keser ocakbasina gecer
Afiyet olsun canımHerkese merhaba bugün uyuyakalmışım o nöbetten sonra anca kendime gelebildim pts kilo bildirimim ;73,5 yani +700 ama tok tartıldım mecbur
Menü
Sabah : yarım simit
Beyaz peynirli sandviç
Ara : nesfit gofret
Akşam ; kuru fasülye ,pilav
Wowwww hangi günlük kız oTatil tatil gibi işte. Bomboş takılıyorum. Bugün bir günlük okudum burada, psikolojim bozulayazdı. Kendimi seviyorum, olduğum gibi.... vs. Amannnnn. Canım kendim diye takılan ne çok kadın var burada. Açık açık ben iradesizim demenin ponçik yolu
Maalesef çok farklı karakterler varTatil tatil gibi işte. Bomboş takılıyorum. Bugün bir günlük okudum burada, psikolojim bozulayazdı. Kendimi seviyorum, olduğum gibi.... vs. Amannnnn. Canım kendim diye takılan ne çok kadın var burada. Açık açık ben iradesizim demenin ponçik yolu
Aman seninki de fenaymisBnmki ne et ne puding pişirir sadece yiyicidir
Azcık dehele hangi günlükTatil tatil gibi işte. Bomboş takılıyorum. Bugün bir günlük okudum burada, psikolojim bozulayazdı. Kendimi seviyorum, olduğum gibi.... vs. Amannnnn. Canım kendim diye takılan ne çok kadın var burada. Açık açık ben iradesizim demenin ponçik yolu
Puding yapan koca çok ilginç türünü son örneği zaten muhtemelenben ilk defa duyuyorum
Azcık dehele hangi günlükayy benim tanidigim birinin günlüğü dime dogruyu soyle
Yumurta önemli bi kere kahvaltıyı kitlersinBenimki yumurtanın her türlüsünü yapar ama tatlı yok
Kendi çapındaAman seninki de fenaymisbari çocuklara bakıyor mu
Benimde 2 ² ² taneGözümde iki günlük belirdi şu an
Acaba toplu tahminimiz miAzcık dehele hangi günlükayy benim tanidigim birinin günlüğü dime dogruyu soyle
Haftasonlari bazen ona bırakıyorum kahvaltılarıYumurta önemli bi kere kahvaltıyı kitlersin
Eee gece napcan kız gerci sizin orda saat 01. MiydiUyuya kalmışım
Sen bakma benim ki de öyle yapıyor ver kaç gitKendi çapında
2 çocuk doğurmuşum ikisi de biribirinden fena anacıgitmiyorlar az öteye adamda seni istiyorlar diyip kısa yol atıyor üstüme
Ne sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıWowwww hangi günlük kız o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?