- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.301
Acaba toplu tahminimiz mi
Yuh çiko geçti miUyuya kalmışım
Ne sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
Ozaman ben hep biseyler yazayim baska yere bakmaNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
Desene bu ara canın çok sıkıldı bi de bayram varNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
E biz sana açık açık gel demiştik zatenNe sen sor ne ben söyleyeyim, 2kg vermek için yıllarca kendini olumlama çabasıHayır siz gelmeyince sağda solda dolaşmak zorunda kalıyorum
Şu an saat 0:20 halen uykum var kaçmadan yatmayı denicemEee gece napcan kız gerci sizin orda saat 01. Miydi
Heee 12.20 ben 1saat fazla atmışimŞu an saat 0:20 halen uykum var kaçmadan yatmayı denicem
Kız 7 yıllık bir süreçti. Başka sayfaları da varmış, okuduğum yetti bana. Şiştim. Baskül almama inadına da ayrıca şiştimAcaba toplu tahminimiz mi
Iyi geceler canimBn kaçar iyi gecelerbebe bi posta uyandı bile
İyi geceler canımBn kaçar iyi gecelerbebe bi posta uyandı bile
Sus yeter artık adam nazardan patlayacakArada yapıyor ya onu ama çok arada
Kim yav baskül almiyor arastircam bak simdiKız 7 yıllık bir süreçti. Başka sayfaları da varmış, okuduğum yetti bana. Şiştim. Baskül almama inadına da ayrıca şiştim
Sus yeter artık adam nazardan patlayacak
Bende merak ettimKim yav baskül almiyor arastircam bak simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?