- 22 Mayıs 2022
- 5.453
- 30.273
- 463
- 42
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.401
İyi çok şükür baya iş yapmissinYok şimdi 1 oda süpürdüm o yetti
Yarın iş var
hayır bayram temizliğide yapmadım
Ben var ya asla böyle bir sayfada kaptanlık yapamazdım. Burası disiplin, psikoloji, motivasyon, kuralları ihlal vs birçok şeyi idare istiyor. Ben oyun oynarken bile kendi açtığım grubu bırakıp gidiyorum, görevleri yapmıyorlar diyeBen ciddi takılırım normalde de öyle buraya özgü değil
Iyi geceler canimBende yatıyorumuykumuz geldi
Takimlar varken ben daha sert yapiya sahiptim,artik yaşlandımBen var ya asla böyle bir sayfada kaptanlık yapamazdım. Burası disiplin, psikoloji, motivasyon, kuralları ihlal vs birçok şeyi idare istiyor. Ben oyun oynarken bile kendi açtığım grubu bırakıp gidiyorum, görevleri yapmıyorlar diye
Iyi geceler canimYazayım derken birçok şeyi kaçırdım yine, yarın geçmiş yaparım. İyi geceler herkese
İşte aradığım kaptanTakimlar varken ben daha sert yapiya sahiptim,artik yaşlandım
Aslinda hizaya sokarim hepsini kimsede kirmaz beni biliyorum,ama diyorum hadi sıkılmasinlar diyetten,yoksa sert yorumlarım giden gider burdan
Aynen öyle canimİşte aradığım kaptanKalan sağlar senin olsun ama mutlu olsunlar. Ne istediğini bilen insanlar ilerler
Ayrıca yok yaşlanma falan, daha yeni başlıyoruz. Hayat kırkında başlar. Yirmilikler bilmez bunuAynen öyle canim
Tamam icelim güzelleşelimAyrıca yok yaşlanma falan, daha yeni başlıyoruz. Hayat kırkında başlar. Yirmilikler bilmez bunu
Yapıyoruz canım işte birşeyler yeter ki kızlar sağlıkla ilerlesin herşeyin bilincinde olsunlar diye yoksa bizde sallamayız yani. Kimse E Elif_Eylul harici babamın kızı değil sonuçtaBen var ya asla böyle bir sayfada kaptanlık yapamazdım. Burası disiplin, psikoloji, motivasyon, kuralları ihlal vs birçok şeyi idare istiyor. Ben oyun oynarken bile kendi açtığım grubu bırakıp gidiyorum, görevleri yapmıyorlar diye
Yapıyoruz canım işte birşeyler yeter ki kızlar sağlıkla ilerlesin herşeyin bilincinde olsunlar diye yoksa bizde sallamayız yani. Kimse E Elif_Eylul harici babamın kızı değil sonuçtaay gidiyom
Sağol ablamAfiyet olsun canım
Sağol canım önce granül kahveyi yarım çay bardağı sıcak sütle çözdüm, istediğim miktarda ki soğuk sütü bir kavanoza koyup blender sayesinde baya köpürttüm ılıyan kahveye önce 2 küp buz sonrada köpürttüğüm sütü döktüm efsane olduNasıl yaptın afiyet olsun
Ayy çok güzel canım çekti valla ben de denerim teşekkür ederimSağol ablam
Sağol canım önce granül kahveyi yarım çay bardağı sıcak sütle çözdüm, istediğim miktarda ki soğuk sütü bir kavanoza koyup blender sayesinde baya köpürttüm ılıyan kahveye önce 2 küp buz sonrada köpürttüğüm sütü döktüm efsane olduben kavanozun kapağını kapatıp öyle çırpıyordum kahveyle birleşince sönüyordu blenderla denesem nasıl olur ki dedim denedim ve köpükler hiç sönmedi tavsiye ederim sıcak havalarda lezzetli bir ara öğün oldu benim için
GünaydınGünaydınnnnnnnsssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?