Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ciddi takılırım normalde de öyle buraya özgü değil
Ben var ya asla böyle bir sayfada kaptanlık yapamazdım. Burası disiplin, psikoloji, motivasyon, kuralları ihlal vs birçok şeyi idare istiyor. Ben oyun oynarken bile kendi açtığım grubu bırakıp gidiyorum, görevleri yapmıyorlar diye

Takimlar varken ben daha sert yapiya sahiptim,artik yaşlandım
Aslinda hizaya sokarim hepsini kimsede kirmaz beni biliyorum,ama diyorum hadi sıkılmasinlar diyetten,yoksa sert yorumlarım giden gider burdan

Takimlar varken ben daha sert yapiya sahiptim,artik yaşlandım
Aslinda hizaya sokarim hepsini kimsede kirmaz beni biliyorum,ama diyorum hadi sıkılmasinlar diyetten,yoksa sert yorumlarım giden gider burdan
İşte aradığım kaptan Kalan sağlar senin olsun ama mutlu olsunlar. Ne istediğini bilen insanlar ilerler

Yapıyoruz canım işte birşeyler yeter ki kızlar sağlıkla ilerlesin herşeyin bilincinde olsunlar diye yoksa bizde sallamayız yani. Kimse E Elif_Eylul harici babamın kızı değil sonuçta ay gidiyom

Afiyet olsun canım
Sağol ablam
Nasıl yaptın afiyet olsun
Sağol canım önce granül kahveyi yarım çay bardağı sıcak sütle çözdüm, istediğim miktarda ki soğuk sütü bir kavanoza koyup blender sayesinde baya köpürttüm ılıyan kahveye önce 2 küp buz sonrada köpürttüğüm sütü döktüm efsane oldu ben kavanozun kapağını kapatıp öyle çırpıyordum kahveyle birleşince sönüyordu blenderla denesem nasıl olur ki dedim denedim ve köpükler hiç sönmedi tavsiye ederim sıcak havalarda lezzetli bir ara öğün oldu benim için

Ayy çok güzel canım çekti valla ben de denerim teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…