- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.421
Kaptanım havalar sıcak hiç bişey yemek istemiyom bu yediklerime kızim için mecburiyettenAfiyet olsun canım
Oh oh ne sebze ne protein
Gecmiş olsun canım cok güzel sonuclarla gelsinElhamdülillah daha iyi kuzum. Hematolağa gidecek yarın tahlil sonuçlatı için. Aşırı kan pıhtılaşması var ilaçlara rağmen düzelmiyo. Bi kere daha kendi dr una kontrole gidecek. Bi sıkıntı çıkmazsa inşallah 21 inde iş başı yapcak
CipsM Mavi Menekse simdi kuzenle neyiyorsun acaba
Serindi vala erkenden kactıkOralarda serinmi sizin yavv camlari kapattik üşüdük
KıskanmayınHeee sayi
Hem gec yatmıs hem erken kalkmısGünaydın
Bu Bn derler ki az tatlı dilli ol ama yoo anacım olamıyorumValla ben benim degisemem,ben böyle geldim böyle giderim,kendimi seviyomuyum hayır,
Beni böyle kabul edin,yapmacik olamam askim bitanem kocacim hayatim hayatta agzimdan cikmaz diyemem mesela
Hiiiiiiiiççççç görmüyom beni de geçtin sKız @sapare aude ben gülmüyom mu
Yok cnm daha ne geçmişi çiko gibi geçmişsiz aslaYazayım derken birçok şeyi kaçırdım yine, yarın geçmiş yaparım. İyi geceler herkese
Rica ederim canım şimdiden afiyet olsunAyy çok güzel canım çekti valla ben de denerim teşekkür ederim
burayı okurken inşallah kafan karışmıyor bazen karışık gidiyoruz nerde kaldım nerden buraya geldiler diyormusunBir haftalık konu anlatımı hazırlıyordum ben de. Bazen roman okuyorum, bazen burayı. Bazen sesli kitap dinliyorum. Bazen sadece müzik.
İdolüm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?