Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydınnnnnnnsssssssss
Günaydın canım
Günaydın kuzum
Sabah kalktım tuvalete çıktım dedim bir tartılayım da şereflendireyim 67.8 En son 2 yıl önce bu kiloyu görmüştüm nasıl sevindim
Maşallah
Günaydın canım
Günolar bacımsularım
Günaydın bacimsu
günaydın herkese mutlu sabahalr olsun
Günaydın canım

Cips

Serindi vala erkenden kactık

Kıskanmayın aahh ahh nerde o gunler o günlerde olsak gitmişti kilolar
Cidden yemis cips Allahim onca sey söylüyorum hicmi miden bulanmuyor,siz çerez falan yemezmisin yaa
Günaydın canım
4 Temmuz
Kahvaltı
1 kabak 1 patates 1 yumurta 1 yk un

Aksam
2 tane içli köfte

Bir kase cips

E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım
Günolar bacımsularım
Günaydın canim
efenim
günaydın herkese mutlu sabahalr olsun
Günaydın canım
Gunaydin kızlar
Günaydın canim

Günaydın hanımlare telefonuma kavuştum hemen dünkü menümü yazayım;

Kahvaltı(12:00)
Tulum peyniri
Siyah zeytin
Ceviz
Salatalık
Domates
Dere otu
Üzüm
2 adet etimek

Ara(15:00)
Yeşilçay
5 adet çiğ kaju
6 adet çiğ badem

Akşam(19:00)
Biftek
Buharda sebze sote
Havuç tarator
Sebzeli mantar sote ( hepsinden azar azar)

Günaydın canım gözün aydın Afiyet olsun

Kiz cikar listeden dedin ya ondan cikarttim napayim karar ver
Yok yok çıkar zaten uğraşma diye dedim ama yani böyle menülerimi filan yazsam hani diyette gibi eleştirilere açık şekilde yorumlarına talibim

Yok yok çıkar zaten uğraşma diye dedim ama yani böyle menülerimi filan yazsam hani diyette gibi eleştirilere açık şekilde yorumlarına talibim
Eeee ozaman neden çıkartılıyosun laynnn delirtme beni yazarsan yorumlariz,yaptıgım uğraştığım bisey yok

Eeee ozaman neden çıkartılıyosun laynnn delirtme beni yazarsan yorumlariz,yaptıgım uğraştığım bisey yok
Ayy kızma kaptanım hani ben grupta dışarıdan takılayım diye dedim zaten kilo veremem diye ama yine menümü filan yazarım diye düşünmüştüm yanlış mı düşünmüştüm

Ayy kızma kaptanım hani ben grupta dışarıdan takılayım diye dedim zaten kilo veremem diye ama yine menümü filan yazarım diye düşünmüştüm yanlış mı düşünmüştüm
Grup icine girdin artik cikmak istersen kapı orda arkani dön ve çık

Belki verirsin ya ilk 20 hafta dikkat edersen verilirmiş
Yani sabit kalsan bile süper olur

Belki verirsin ya ilk 20 hafta dikkat edersen verilirmiş
Yani sabit kalsan bile süper olur
Evet ya o yüzden uğraşıyorum ama listede olup da uğraştırmayayım dedim liste dışı takılırım diye düşünmüştüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…