- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.481
Aslında şey olsa şöyle 1 gün annelikten feragat etsen kafayı vurunca hafıza silinseHatirlamiyorum kesin vurunca zihnimden silindi
Geçmezse bir doktora git canım geçmiş olsunBilmiyorum ki baya şiş sağ sola dönerken farkettim bak dedim sirke süreyim diyor
İdolüm yaa
Cidden yemis cips Allahim onca sey söylüyorum hicmi miden bulanmuyor,siz çerez falan yemezmisin yaa
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim
efenim
Günaydın canım
Günaydın canim
Gecmiş olsun ama noldu ki öyle bilmiyorsunBilmiyorum ki baya şiş sağ sola dönerken farkettim bak dedim sirke süreyim diyor
Çerez yerler o da çekirdekCidden yemis cips Allahim onca sey söylüyorum hicmi miden bulanmuyor,siz çerez falan yemezmisin yaa
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Günaydın canim
efenim
Günaydın canım
Günaydın canim
Günaydın canımGünaydın hanımlare telefonuma kavuştum hemen dünkü menümü yazayım;
Kahvaltı(12:00)
Tulum peyniri
Siyah zeytin
Ceviz
Salatalık
Domates
Dere otu
Üzüm
2 adet etimek
Ara(15:00)
Yeşilçay
5 adet çiğ kaju
6 adet çiğ badem
Akşam(19:00)
Biftek
Buharda sebze sote
Havuç tarator
Sebzeli mantar sote ( hepsinden azar azar)
Sen kontrol amaçlı hem menü hem tartini at cumaya hamileliğin binbir türlü hali var sana kimse bu durumda birşey demez sadece kontrol altında gidersin.Yok yok çıkar zaten uğraşma diye dedim ama yani böyle menülerimi filan yazsam hani diyette gibieleştirilere açık şekilde yorumlarına talibim
Günaydın canımGünaydın herkesee
İnşallah herkes için çok güzel bi gün olur,kahvaltı yapamadım malesef inşallah öğlen güzel bi yemek olur
Bence de salakSalak kocaya baksana şu kafamda şislik var acıyor dedim o gel sirke sureyim gecsin
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tartılarımı ve menümü atarım kaptinimSen kontrol amaçlı hem menü hem tartini at cumaya hamileliğin binbir türlü hali var sana kimse bu durumda birşey demez sadece kontrol altında gidersin.
Olur canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yapalim kafa karisikligina gerek yokTartılarımı ve menümü atarım kaptinimsiz de göreceğiniz için abartmam yeme olayını
Olur canım sen nasıl rahat edeceksen öyle yapalim kafa karisikligina gerek yok
Rica ederiz canımTeşekkür ederimmmmmm
Günaydın canımGünaydın kızlar
Geçmezse bir doktora git canım geçmiş olsun
Teşekkür ederim kizlar bisey yoktur bilinc kaybi yok şuandaGecmiş olsun ama noldu ki öyle bilmiyorsun
Çerez yerler o da çekirdek
Günaydın canımGünaydın herkesee
İnşallah herkes için çok güzel bi gün olur,kahvaltı yapamadım malesef inşallah öğlen güzel bi yemek olur
Afiyet olsun canımBen kahvaltımı yapayım anca çocuklara hazırladım
Öyle de yine ben sanmıyorum ki bu kadar genc bir araya gelince gidip cerez yesinGerçekler acıtır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?