- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.501
Bilinc kaybı mı tövbeeGünaydın canım
Teşekkür ederim kizlar bisey yoktur bilinc kaybi yok şuanda
Günaydın canım
Afiyet olsun canım
Aaa neden biz yasli degiliz ama cayin yerine karisik çerez alip koyuyorumÖyle de yine ben sanmıyorum ki bu kadar genc bir araya gelince gidip cerez yesin
Allah Allah morluk bişi varmı dr git istersenBilmiyorum ki baya şiş sağ sola dönerken farkettim bak dedim sirke süreyim diyor
Ama caya gitmedik ki biz dısardaydık evde oturdugumuzda cerez evetAaa neden biz yasli degiliz ama cayin yerine karisik çerez alip koyuyorum
Yok kiz şiş sadeceAllah Allah morluk bişi varmı dr git istersen
Cipsi nerden alıyonuzAma caya gitmedik ki biz dısardaydık evde oturdugumuzda cerez evet
Bi ara cipse ara ver kilo değil sağlığın içinAma caya gitmedik ki biz dısardaydık evde oturdugumuzda cerez evet
BüfedenCipsi nerden alıyonuz
Marketten çantasına kesinCipsi nerden alıyonuz
Vermiştim zaten bu ara dışarda görüşüldüğü için böyle olduBi ara cipse ara ver kilo değil sağlığın için
Tamam canim bidaha cips konusunda birsey demicem Afiyet olsunBüfeden
Olmayınca olmuyor birşeylerin üstüne gittikce ters tepiyorTamam canim bidaha cips konusunda birsey demicem Afiyet olsun
Sagol canimE Elif_Eylul sirke güzel fikirmişbuz koyun siz geçmiş olsun eşinize de şaşırmayın ama onun iyi geleceğini düşünmüş onu önermiş adam
Tamam canim dogrusunu sen ögrenerek yaparsınOlmayınca olmuyor birşeylerin üstüne gittikce ters tepiyor
Alıyormuş demek kiSagol canim
Sirke şisligi alırmıki
OkÖyle de yine ben sanmıyorum ki bu kadar genc bir araya gelince gidip cerez yesin
Dun gitti 2 saat yoktu bizde deElektrik gitti tamda süpurge yapıcakken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?