- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.541
Günaydın canımEki Görüntüle 3094209
Gunaaaaayyyddddddiiiiiiiinnnnnn❤❤❤
Şimdi bu doktor bayramdan sonra ararsa ayin 23 yada 24 yada 25 derse amelyatiEfendim
Müsait değilim dersinŞimdi bu doktor bayramdan sonra ararsa ayin 23 yada 24 yada 25 derse amelyati
Musait degilim dersem olurmuki,zaten zor gün veriyorlar anladığim kadarinla,sadece icimden öyle gecti acaba ozamana denk gelirmi diyedeMüsait değilim dersinha ama yine de sen bilirsin canım ameliyat sonuçta bilemem sen düşün taşın bize de haber ver
Ne ameliyatı kuzu hayırdır geçmiş olsunŞimdi bu doktor bayramdan sonra ararsa ayin 23 yada 24 yada 25 derse amelyati
Ben yapıyorum ama bu gidişle ramazan bayramında bitiririmYok şimdi 1 oda süpürdüm o yetti
Yarın iş var
hayır bayram temizliğide yapmadım
Sagol canimNe ameliyatı kuzu hayırdır geçmiş olsun
Valla canım ne desem ki sağlık sonuçta bu sen doktoru yokla eğer ararsa da yapacak birşey yok. Çok koşturdun sonuçta yer de olmuyorMusait degilim dersem olurmuki,zaten zor gün veriyorlar anladığim kadarinla,sadece icimden öyle gecti acaba ozamana denk gelirmi diyede
Evet goril gibi düşünGrilmi
Bakalim kismette ne varsa onu görürüzValla canım ne desem ki sağlık sonuçta bu sen doktoru yokla eğer ararsa da yapacak birşey yok. Çok koşturdun sonuçta yer de olmuyor
Ayy geçmiş olsunSagol canim
Varislerim cok var agrimda çok aylardan beri cekiyorum,1tane doktor amelyat dedi, dedim kalsin hacemat yaptir dediler onuda yaptirdim,4ay olmadi gene basladi agrim,çok siddetli dayanamiyorum artik
Barıştık artık kaldı şimdilikYoohhh sen kıyamazsın
Aynen napalim bekleyelim neyse o artık.Bakalim kismette ne varsa onu görürüz
Sagol canimAyy geçmiş olsunyaptır kurtul teee yıllar önce ablamda olmuştu rahatladi ameliyattan sonra
Eline sağlık
Menu kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Sali Ç.r.b p.r.b @Elif2441 B BitterCikilata @D u t @kittenlove @badem000 @Pandora27 @Tweety Bird tulay283300 @vienna @aazra @Yorgun98 @M_atruska
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?