- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.561
Günaydın canım
HoşbuldukOooooo çiko hnm hoşgeldiniz Allahtan düğün bitti
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun senSalak kocaya baksana şu kafamda şislik var acıyor dedim o gel sirke sureyim gecsin
Ohh elime sağlıktirbiyisizzzz ablasına Tokat attı
Heee turşu sandı sanırim
Hoşbulduk
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun sen
Ohh elime sağlık
Hahaha yok ablaya ben geçememki seni
Hoşbulduk
Geçmiş olsun neden şiş var? Sirke ne alaka turşumusun sen
Ohh elime sağlık
Biliyosunki kk de cok konusanlarda 6.cı siradayim heran 5 çıkabilirim, etkilesimde 2.ci siraya gecmisimHahaha yok ablaya ben geçememki senimesaj sayımız yükselsin diye bugün 81 yapcaz
NeyyyyyBiliyosunki kk de cok konusanlarda 6.cı siradayim heran 5 çıkabilirim, etkilesimde 2.ci siraya gecmisim
Varis ameliyatsız zor iyileşmesi malesef ,hacamat falan da geçici çözüm inşallah ameliyattan en iyi fayday görürsünüzSagol canim
Varislerim cok var agrimda çok aylardan beri cekiyorum,1tane doktor amelyat dedi, dedim kalsin hacemat yaptir dediler onuda yaptirdim,4ay olmadi gene basladi agrim,çok siddetli dayanamiyorum artik
He geçti geçtiSinirin
İnşallah canim ya sağolVaris ameliyatsız zor iyileşmesi malesef ,hacamat falan da geçici çözüm inşallah ameliyattan en iyi fayday görürsünüz
Bana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş
Birşeymi var o zamanda?Şimdi bu doktor bayramdan sonra ararsa ayin 23 yada 24 yada 25 derse amelyati
Yok doktorum benİnşallah canim ya sağol
Sen hemsiremisin hastanede
Bana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş
Sus kızBana neden vuruyonyaa kavgada söylenmez akrepler de gülermiş
Yaaa ayseler tatile gitcekler ev tuttular,benide cagardilarda,tabiki kismetBirşeymi var o zamanda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?