- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.661
Ele de demeyeydin kızBaba iyi olsun ben kötü razıyımda yok anam yoksaysam 2-3 tane iyi huyu vardır
Anlıyor muBen yumurtaları atıyomoyuncakları farkediyor ,atdığımı hemen isteyecek biliyorum
Aaa onun orda ne işi varrrAnlıyor mubazen benimki çöpten çıkarıyor. Yanlışlıkla düşmüş annecim diyorum
Bayram harçlığımdan sana proluk alicamBen pro değilem
Bayram harçlığımdan sana proluk alicam
Maşallah kız iyiymiş o zaman sahip çıkıyorsa. Benimkiler evin her yerine saçıyor. Yumurtaları at gitsin zatenAaa onun orda ne işi varrr
Kız anlıyor niye anlamasın hepsi teker teker sırayla koyuyo masanın üzerine kırılan falan olumca kendisi atıyor zaten. Benim sinir olduğum o yumurtalar
Dolaşçam Allah rızası için cikoya proluk icin 5tl verirmisinizkapı kapı dolaşcanmı harçlık için
Sağol canım
Suanda bana tripli sövuyor icinden yoksa gelirdi
10 kapı dolaşırsan oluyor o zaman . belki içlerinden eli bol çıkar 10 falan veririse , yaşasın benim proluk hazırDolaşçam Allah rızası için cikoya proluk icin 5tl verirmisiniz
Aaaaaaaaaa yokya yoktur öyle birçey yapmaz benim kuşumSuanda bana tripli sövuyor icinden yoksa gelirdi
Tamam bekle bayramdan sonrayi10 kapı dolaşırsan oluyor o zaman . belki içlerinden eli bol çıkar 10 falan veririse , yaşasın benim proluk hazır
Aaaaaaaaaa yokya yoktur öyle birçey yapmaz benim kuşum
Gizlemedim ki ilk mesajalrda söyledimYaaa çok sevindim neden gizledin bizden valla bisey sormazdikbiride doktordu burda hava atti trip teshisi koydu bana gitti
Hakkaten doktor demissinGizlemedim ki ilk mesajalrda söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?