- 8 Eylül 2016
- 3.314
- 8.923
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.701
Programlar ayarlıyorum kendime. Bir de asla aksatmıyorum. Bir aylıksa bir ay. Bitene kadar devam.Yaptım bunlardan bugün
7 bin 8 bin ii bence. Fazlası da dize zarar. Her şey kararında faydalı.Bende yürüyorum bu aralar 4bin falan
Bravo canım bence de aksatma belirli bir yaştan sonra zor gidiyor kiloProgramlar ayarlıyorum kendime. Bir de asla aksatmıyorum. Bir aylıksa bir ay. Bitene kadar devam.
Iyi neguzel valla bizde bir ara başladik hepimiz kaytardikProgramlar ayarlıyorum kendime. Bir de asla aksatmıyorum. Bir aylıksa bir ay. Bitene kadar devam.
Bende yürüyorum bu aralar 4bin falan
Özledim 20binleri7 bin 8 bin ii bence. Fazlası da dize zarar. Her şey kararında faydalı.
Ne yani Bnde 2 saaat cam sildimBiri 3, diğeri 4 turluk günlük ödevlerim bitti. Artı Tibet egzersizi. Gerisi artık ister yürürüm ister yüzerim. Zorunlu kısım bitti
Ben de reglim. O yüzden sinirim bozulsa da takmıyorum şişliği. Nedeni var en azından. Aynı düzene devam. Spor, beslenme düzenini bozmuyorum şiştim diye. Daha da mı şişelim regl olduk diyeCumaya kadar şu şişlikler de geçse
Dizler gıcırdar bak bi yerden sonraÖzledim 20binleri
Evet artik biraktim zaten ayaklar gittiDizler gıcırdar bak bi yerden sonra
Ev işiNe yani Bnde 2 saaat cam sildim
Evet bitmeyen hemdeEv işi
Bugün gündüz gelmişsinEv işi
Tamam kalpazan oldugunu anladikEv işi
Benim regl ile alakalı değil canım şişlik yesem de yemesem de sisiyorum vücut ödem yapıyor.Ben de reglim. O yüzden sinirim bozulsa da takmıyorum şişliği. Nedeni var en azından. Aynı düzene devam. Spor, beslenme düzenini bozmuyorum şiştim diye. Daha da mı şişelim regl olduk diye
Tuz kullanımın nasılBenim regl ile alakalı değil canım şişlik yesem de yemesem de sisiyorum vücut ödem yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?