- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.641
Yav ben de başka bir ğlkedesin sandımSamsun işte içindeyim
KandırıldımBi dur be
Aynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerineBen eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardımzamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Baküdeyim şaka yapmıştımYav ben de başka bir ğlkedesin sandımvalla bizim buralarda da pahalı
Aferin onaAynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerine
Hıı doğru bi muhabbet geçmişti Di mi düğün zamanıBaküdeyim şaka yapmıştım
Aferinn anasına benzemedi bu konuda babasına benzediAferin ona
EvetHıı doğru bi muhabbet geçmişti Di mi düğün zamanı
Ahahaha babaya çeken iyi bir yanAferinn anasına benzemedi bu konuda babasına benzedi
Ahahaha babaya çeken iyi bir yanValla benim kızların ikisi de sever ama salça olmazlar markette
Ayyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüleÖyke fazla bi iyi yanı yok babanın ay market deme her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom
Aynen baba taraflarının zaten iyi yanı olmazÖyke fazla bi iyi yanı yok babanın ay market deme her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom
Yaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderkenAyyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüle
Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorumYaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderkenev binara sarı sarı yumurtalar doluydu her taraf giderken param yok diyorumsadece şunu şunu almak için var diyorum. artık almlyor alıyorda 2-3 tane 10-15 değil
Baba iyi olsun ben kötü razıyımda yok anam yokAynen baba taraflarının zaten iyi yanı olmazkötü yanlar babaya çeker
Ben yumurtaları atıyomAy o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?