Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eskiden marketten bi eti karam alıp çıkardım zamlardan sonra valla abur cubur reyonuna bakıyorum diyorum yav bu paraya zehirlenmeye değer mi para verdiğim abur cubur olarak çikolata kaldı bi heralde
Aynen canım bende marketden şuan sadece çikolata alıyorum. Kızda sevmiyor abur cuburu benim için iyi meyve sebze alıyoruz abur cubur yerine

Ahahaha babaya çeken iyi bir yan Valla benim kızların ikisi de sever ama salça olmazlar markette
Öyke fazla bi iyi yanı yok babanın ay market deme her defasında tövbe diyom seni götürmem bi daha yine götürüyom

Ayyy nefret ediyorum simdi aldik gene 20tllik eylüle
Yaa benimkinin bi tek yumurta varya kinder falan onlara takıntısı var onuda oyuncaklarını seviyor her çeşidinden alıyor giderken ev binara sarı sarı yumurtalar doluydu her taraf giderken param yok diyorumsadece şunu şunu almak için var diyorum. artık almlyor alıyorda 2-3 tane 10-15 değil

Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum

Ay o minik oyuncaklardan bana fenalık geliyor. Temizlikte elime geldikçe çöpe yolluyorum
Ben yumurtaları atıyom oyuncakları farkediyor ,atdığımı hemen isteyecek biliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…