Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Simdi bayramda gitmezsin sanirim oraya
orda olcam abla kurbani birlikte kescez bayramin 3 cu yada 4 du evime doncem bayramdan 1 hafta sonra falan rahat olurum misafirlerim olur gidince annemlerde gelcek dugun icin bide oglumun ameliyati var daha nasil olcak bilmiyorum

orda olcam abla kurbani birlikte kescez bayramin 3 cu yada 4 du evime doncem bayramdan 1 hafta sonra falan rahat olurum misafirlerim olur gidince annemlerde gelcek dugun icin bide oglumun ameliyati var daha nasil olcak bilmiyorum
Hepsi üst üste yaniAllah yardimcin olsun

aynen hepsi ust uste okullar acilmadan olsun diyorum kizim okula baslayacak ya okullardan once olsun yoksa goturup getirecek kimse yok Allah buyuk bakalim
Okula yazdirdinmi peki o işi halletseydin,gerci hallettin belkide ben unuttum

gittim abla gelmeden once agostos basi kayitlar basliyor dedi mudur o zaman kaydedicem okulda cok yakinimdq 5 dk falan evle arasi tasinmak istemiyorum onun icin
Heee iyi ozaman daha varmıs,hersey hallolur,bozma moralini,Rabbim sağlık versin,oglunun amelyatinida atlatirsin

Öyle yapayım canım bide burnunun şekli değişmedi dimi en çokta onu merak ediyorum değişsin istemiyorum yapay yapılmış bir görüntü istemiyorum cunku
Değişmez istemezsen benimki değişti ama ben de istedim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…