- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.861
EvetYaşıyo mu
orda olcam abla kurbani birlikte kescez bayramin 3 cu yada 4 du evime doncem bayramdan 1 hafta sonra falan rahat olurum misafirlerim olur gidince annemlerde gelcek dugun icin bide oglumun ameliyati var daha nasil olcak bilmiyorumSimdi bayramda gitmezsin sanirim oraya
Daha önce yapanı duymuştum da bu kadar uzunun bilemedimEvet
Doktorlar öneriyor vucudu temizliyor ama yapabilene
Yok bisey olmuyor15 gün bana çok sağlıksız geldi doktor kontrolü de yok. İç organlarını eline alabilirdi
1ay yapan vardiDaha önce yapanı duymuştum da bu kadar uzunun bilemedim
Hepsi üst üste yaniorda olcam abla kurbani birlikte kescez bayramin 3 cu yada 4 du evime doncem bayramdan 1 hafta sonra falan rahat olurum misafirlerim olur gidince annemlerde gelcek dugun icin bide oglumun ameliyati var daha nasil olcak bilmiyorum
Ya 1 ay mıYok bisey olmuyor
1ay yapan vardi
aynen hepsi ust uste okullar acilmadan olsun diyorum kizim okula baslayacak ya okullardan once olsun yoksa goturup getirecek kimse yok Allah buyuk bakalimHepsi üst üste yaniAllah yardimcin olsun
İste kimisi öneriyor kimisi sağlıksız buluyorYa 1 ay mıhızlı giden atın poku seyrek düşer be ya
Okula yazdirdinmi peki o işi halletseydin,gerci hallettin belkide ben unuttumaynen hepsi ust uste okullar acilmadan olsun diyorum kizim okula baslayacak ya okullardan once olsun yoksa goturup getirecek kimse yok Allah buyuk bakalim
gittim abla gelmeden once agostos basi kayitlar basliyor dedi mudur o zaman kaydedicem okulda cok yakinimdq 5 dk falan evle arasi tasinmak istemiyorum onun icinOkula yazdirdinmi peki o işi halletseydin,gerci hallettin belkide ben unuttum
Heee iyi ozaman daha varmıs,hersey hallolur,bozma moralini,Rabbim sağlık versin,oglunun amelyatinida atlatirsingittim abla gelmeden once agostos basi kayitlar basliyor dedi mudur o zaman kaydedicem okulda cok yakinimdq 5 dk falan evle arasi tasinmak istemiyorum onun icin
Değişmez istemezsen benimki değişti ama ben de istedimÖyle yapayım canım bide burnunun şekli değişmedi dimi en çokta onu merak ediyorum değişsin istemiyorum yapay yapılmış bir görüntü istemiyorum cunku
amin insallah ablamHeee iyi ozaman daha varmıs,hersey hallolur,bozma moralini,Rabbim sağlık versin,oglunun amelyatinida atlatirsin
Vay beee helal olsunbide kac kiloyum bilmiyorum yarin firsatim olursa tartilicam
kaynana da aç yasadim resmen
Yemezsin orda sen çubuk falan alsaydin yaninabide kac kiloyum bilmiyorum yarin firsatim olursa tartilicam
kaynana da aç yasadim resmen
vallah oyle oldu cocuklarin pizza kraker balik krakerlerini falan yedimYemezsin orda sen çubuk falan alsaydin yanina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?