Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben başka bir doktora da goruneyim en iyisi canım bir doktorla kalmayayim dediğin gibi
Hıhı

Sabitmi oda ne elif için

Afferim kız sana 75 döncem diyosun yani
yok yok okadar donmem
Öyle deme iki günde 500 Gr gitse o bile yeter daha fazla gider sen yeter ki dikkat et.
Evet bu iki günde 500 Gr verebilirim dikkat edeyim bari özellikle ekmeğe

Ben başka bir doktora da goruneyim en iyisi canım bir doktorla kalmayayim dediğin gibi

yok yok okadar donmem

Evet bu iki günde 500 Gr verebilirim dikkat edeyim bari özellikle ekmeğe
Kıkırdak eğriliği daha zor canım kıkırdaktan fazla alırlarsa dusme yapabiliyor o yuzden devlet de cok iyi arastır öyle git. Nefes konusu yabana atılcak birşey değil ama erteleme cok

Kıkırdak eğriliği daha zor canım kıkırdaktan fazla alırlarsa dusme yapabiliyor o yuzden devlet de cok iyi arastır öyle git. Nefes konusu yabana atılcak birşey değil ama erteleme cok
Evet tamam canim gideyim biran önce nasıl araştıracağım onuda bilmiyorum buralardaki hastaneleri çok bilmiyorum iki sene bile olmadı buraya geleli doktorlara bile öyle kim denk gelirse gidiyoruz hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum ki

İnternette de arastırabilirsin ben de Balıkesir'e yeni geldim sayılır 2 sene dolmadı henuz gidecegim bölümün doktorlarına tek tek bakıyorum hangisinin yorum yapanı fazlaysa ve yorumlar iyiyse ona gidiyorum

Az kaldi canim dinlenirsin Allah yardimcin olsun
inşalalh kaptancıgım ya iş yogun bebe diş çıakrtıyor bide enfeksiyon var sürekli ateşli rejim ,sigarayı bırakma denemeleri derken kendime fazla yüklendim galiaba hala sesim gelmedi bogazım sızlıyor.

inşalalh kaptancıgım ya iş yogun bebe diş çıakrtıyor bide enfeksiyon var sürekli ateşli rejim ,sigarayı bırakma denemeleri derken kendime fazla yüklendim galiaba hala sesim gelmedi bogazım sızlıyor.
Yaaa hepsi üst üste gelmis senin kıyamam
Geçmiş olsun kuzuya
Sigarayi bırakıyorsun iyi olur senin icinde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…