- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.821
Yok hic sanmamAnamın kızı sen olabilirmisin
Sor ananı araO nasıl oluyor ki acaba mercimek ne
Yukarda dime öyle görünüyor asada farkli48 ziyaretci var
Evet asagıda 11Yukarda dime öyle görünüyor asada farkli
Site yöneticisine soralimEvet asagıda 11
Yok ben almiyim böyle bilmeden de iyiSite yöneticisine soralim
Ben başka bir doktora da goruneyim en iyisi canım bir doktorla kalmayayim dediğin gibiNasıl öyle dediler canım? Ben sana söyle diyeyim iki yastık ya da oturarak yatardım su an yastıksız yatıyorum nefesim nasıl rahatladı su dedigimden sen anla. Bence o doktor kendine güvenmemiş bende bikac doktora gittim hastanedeki aletleri bahane edip yapmadılar. kuzenimin %90 nefes alamama vardı o oldu ameliyat 9 ay sonra hersey yolundaydı bende o doktora gittim oldum
Hıhı
Sabitmi oda ne elif için
Afferim kız sana 75 döncem diyosun yani
Evet bu iki günde 500 Gr verebilirim dikkat edeyim bari özellikle ekmeğeÖyle deme iki günde 500 Gr gitse o bile yeter daha fazla gider sen yeter ki dikkat et.
Kıkırdak eğriliği daha zor canım kıkırdaktan fazla alırlarsa dusme yapabiliyor o yuzden devlet de cok iyi arastır öyle git. Nefes konusu yabana atılcak birşey değil ama erteleme cokBen başka bir doktora da goruneyim en iyisi canım bir doktorla kalmayayim dediğin gibi
yok yok okadar donmem
Evet bu iki günde 500 Gr verebilirim dikkat edeyim bari özellikle ekmeğe
Evet tamam canim gideyim biran önce nasıl araştıracağım onuda bilmiyorum buralardaki hastaneleri çok bilmiyorum iki sene bile olmadı buraya geleli doktorlara bile öyle kim denk gelirse gidiyoruz hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum kiKıkırdak eğriliği daha zor canım kıkırdaktan fazla alırlarsa dusme yapabiliyor o yuzden devlet de cok iyi arastır öyle git. Nefes konusu yabana atılcak birşey değil ama erteleme cok
İnternette de arastırabilirsin ben de Balıkesir'e yeni geldim sayılır 2 sene dolmadı henuz gidecegim bölümün doktorlarına tek tek bakıyorum hangisinin yorum yapanı fazlaysa ve yorumlar iyiyse ona gidiyorumEvet tamam canim gideyim biran önce nasıl araştıracağım onuda bilmiyorum buralardaki hastaneleri çok bilmiyorum iki sene bile olmadı buraya geleli doktorlara bile öyle kim denk gelirse gidiyoruz hangisi iyi hangisi kötü bilemiyorum ki
Afiyet olsun canımSabah
Kepekli ekmege tost
Salatalık domates peynir zeytin
Öğlen muz yoğurt 10 fındık
Ara
Sutlu türk kahvesi bitter cikolata
Aksam
Salata köfte yicem E Elif_Eylul ❤
inşalalh kaptancıgım ya iş yogun bebe diş çıakrtıyor bide enfeksiyon var sürekli ateşli rejim ,sigarayı bırakma denemeleri derken kendime fazla yüklendim galiaba hala sesim gelmedi bogazım sızlıyor.Az kaldi canim dinlenirsin Allah yardimcin olsun
Yaaa hepsi üst üste gelmis senin kıyamaminşalalh kaptancıgım ya iş yogun bebe diş çıakrtıyor bide enfeksiyon var sürekli ateşli rejim ,sigarayı bırakma denemeleri derken kendime fazla yüklendim galiaba hala sesim gelmedi bogazım sızlıyor.
Ne doktoru sorsanaAnammmm Bn nasıl kaçırmışımtoktorrrr aplaaaa
Aynı benim gibiProgramlar ayarlıyorum kendime. Bir de asla aksatmıyorum. Bir aylıksa bir ay. Bitene kadar devam.
3 litre su içsinTuz kullanımın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?