- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #80.841
Hayırlı günler canımhayirli gunler kizlar❤
Hayırlı günler canım
Hosgeldin canimhayirli gunler kizlar❤
hosbuldum ablamHosgeldin canim
Nasilsin canimhosbuldum ablam
Catlada patlaHem okumuyorum hem çatlıyorum
Öyle yapayım canım bide burnunun şekli değişmedi dimi en çokta onu merak ediyorum değişsin istemiyorum yapay yapılmış bir görüntü istemiyorum cunkuİnternette de arastırabilirsin ben de Balıkesir'e yeni geldim sayılır 2 sene dolmadı henuz gidecegim bölümün doktorlarına tek tek bakıyorum hangisinin yorum yapanı fazlaysa ve yorumlar iyiyse ona gidiyorum
iyim sukur ablam sen nasilsin ozluyorum siziNasilsin canim
Iyi olmana sevindim bende iyiyim çok şukuriyim sukur ablam sen nasilsin ozluyorum sizi
evime geceydim bi rahat rahat takilirim buralarda ,annem gile geldim onlarda dayisinin kizinin dugunune gittiler annem gitmeyecekti babam zorla goturdu kardesimle takiliyiruzIyi olmana sevindim bende iyiyim çok şukur
Bizde seni ozledik
Olsun genede ugradin iyi oldu sevindimevime geceydim bi rahat rahat takilirim buralarda ,annem gile geldim onlarda dayisinin kizinin dugunune gittiler annem gitmeyecekti babam zorla goturdu kardesimle takiliyiruz
hep aklimdasiniz ilk firsatta size bakiyorum napiyosunuz diye kp gilde int yok kendi intim varda cekimde cok yok ordaOlsun genede ugradin iyi oldu sevindim
Simdi bayramda gitmezsin sanirim orayahep aklimdasiniz ilk firsatta size bakiyorum napiyosunuz diye kp gilde int yok kendi intim varda cekimde cok yok orda
Yok doğruBUGÜN SU ORUCUNA BAŞLIYORUM
Merhabalar, Tamamen kendimi motive etmek ve belki de yol arkadaşı bulabilmek için açtığım bir günlüktür. 80 kiloyu gördüm ve bu yüzden 8 Nisana kadar su orucu yapacağım. Gelişmeleri bu günlükte paylaşacağım. Bakalım sonuç ne olacak. Eğer fayda görürsem ara ara yapmaya devam edeceğim. Kendime...www.kadinlarkulubu.com
15 gün yapmış şaka mıı
Yaşıyo muYok doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?