- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.301
Olsun bence guzel gittin guzelde verdin bu kilolara geldimi duraksayabilir artı regli ve kabizlikAtarım canım ama veremedim sanki bi şişkinlik var regl olcam gibi kabizlik da cabası
Kurbanda baklava yapmazlar heralde bizim akrabalar da bak simdi üzüldum yemicem diyeYa bn arefe gidicemdiyetisyene
Niye yemiyon et
Olmadı sebze ye tatlı ye
Baklava yerimBaklava yersin kızdiyetisyenin faydası oluyor mu canım
Dun aksam yoktu
Yok Allah korusun koruma odakla + olmadan gelmek sart
Yarabbel alemin dillere düşecegime kör kuyulara töbeeee
Sen yap açığı kapatKurbanda baklava yapmazlar heralde bizim akrabalar da bak simdi üzüldum yemicem diye
Bayram sonrasi gonderseydin bu şarkıyı kaptanım işi çok sıkı tutmak zorunda kalicazBu sarki benden size gelsin
Heee evet çıkartırım
Duaya baslıyoruz artık care kalmadı
Bn yemicem baklavaBaklava yersin kızdiyetisyenin faydası oluyor mu canım
Yaaa yapsam biz yicez diye yapmiyorum,inanki baklavalik yufka var buzlukta hep yapcam diyorum kaliyor burma tatlisi yapsam ici ceviz ve kadayifli olurdaSen yap açığı kapat
Oooo daha ne olsun süper olurYaaa yapsam biz yicez diye yapmiyorum,inanki baklavalik yufka var buzlukta hep yapcam diyorum kaliyor burma tatlisi yapsam ici ceviz ve kadayifli olurda
Ben bayram dönüşü Maraş Arsuz İskenderun bı de Osmaniye yapacam internetten bakıyorum gezilecek en güzel yerleri neresi diye 1 günü ona ayircamEvet ergenler tatilde biz yaslilar burda
Bayram sonrasi bende alıp başımı gitmek istiyorumBayram sonrasi gonderseydin bu şarkıyı kaptanım işi çok sıkı tutmak zorunda kalicaz
Böyle olmaz yap kahvaltı olmadı yoğurt yeHiç birşey yiyesim yok canım cekmiyor en son aksam 8 de fındık yediydim bir yerde basım dönmese iyidir
Yeni kesilmiş et kokusu huylandırıyor beni zaten normalde de kıyma dışında yiyemem onu da baharatlarla et tadını bastirirsam yerimYa bn arefe gidicemdiyetisyene
Niye yemiyon et
Olmadı sebze ye tatlı ye
Kahvalti yapma ozaman baska seyler yap içHiç birşey yiyesim yok canım cekmiyor en son aksam 8 de fındık yediydim bir yerde basım dönmese iyidir
Neguzel yaaa gez vallaBen bayram dönüşü Maraş Arsuz İskenderun bı de Osmaniye yapacam internetten bakıyorum gezilecek en güzel yerleri neresi diye 1 günü ona ayircam
Valla bana hala güzel abla bı yere gidince bayramlasmiyom kimseyle bı de sadece ailenin en büyüğü kimse onun yanına gidiyom küçükleri arıyomAyy 2sene ne güzeldi degilmi
Bıraktım 2 ay o ara 5 kg yağdan vermişim tekrar başladım bakalım şuan iyi gidiyorYeni kesilmiş et kokusu huylandırıyor beni zaten normalde de kıyma dışında yiyemem onu da baharatlarla et tadını bastirirsam yerim
Sen birakmadin mi diyetisyeni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?