- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.321
En guzelini sen yapiyosun canimValla bana hala güzel abla bı yere gidince bayramlasmiyom kimseyle bı de sadece ailenin en büyüğü kimse onun yanına gidiyom küçükleri arıyom
Yogurt almadık gidiyoz diye ama kücük alcam herhaldeBöyle olmaz yap kahvaltı olmadı yoğurt ye
Valla çok sıkıldı evde çocuklar iki değişik yer görsünler sende gez kaptanimKahvalti yapma ozaman baska seyler yap iç
Neguzel yaaa gez valla
Verdim dimiOlsun bence guzel gittin guzelde verdin bu kilolara geldimi duraksayabilir artı regli ve kabizlik
Ye ye sonra birden açlık olmasınYogurt almadık gidiyoz diye ama kücük alcam herhaldeac hissetmiyorum canım birşey istemiyor
Patates yeYogurt almadık gidiyoz diye ama kücük alcam herhaldeac hissetmiyorum canım birşey istemiyor
Kefir geldi aklıma markette bakayimKahvalti yapma ozaman baska seyler yap iç
Neguzel yaaa gez valla
Hasta olacağıma böyle yaparım valla abla aha gene vaka sayıları artmışEn guzelini sen yapiyosun canim
Nereye gideyim canimyaValla çok sıkıldı evde çocuklar iki değişik yer görsünler sende gez kaptanim
Ya evetYe ye sonra birden açlık olmasın
Canım onu da istemiyor su anPatates ye
Aynen canim kefir iyi,ben gecen ahududu kattim icine muzla cok guzel olduKefir geldi aklıma markette bakayim
Hadi bakalım gazan mübarek olaBıraktım 2 ay o ara 5 kg yağdan vermişim tekrar başladım bakalım şuan iyi gidiyor
Tabiki verdin,listeyi bayramda ayarlayim bakalim kim ne vermis gene görsun herkesVerdim dimi
Ay Allah korusun kız yedikten sonra yürüyüşe çıkın bacım deli olmayın ben zaten et yemem bayramdaCuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir
Markette meyveli olanları da var gidince bakayim gözüme güzel geleni alırımAynen canim kefir iyi,ben gecen ahududu kattim icine muzla cok guzel oldu
Ben de tam yulaflı tiramisu tarifi gördüydümKarar verdim bayrama tiramisu yapcam
Et niye yemiyonAy Allah korusun kız yedikten sonra yürüyüşe çıkın bacım deli olmayın ben zaten et yemem bayramda
Aman onu yicegineBen de tam yulaflı tiramisu tarifi gördüydüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?