- 12 Kasım 2015
- 3.139
- 5.779
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.281
Bu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelimBayramda herkes koronayım diye dışarı çıkmasın
YaaaaBenim kocada harikalar yaratiyor belgesel izleyerek dahada öküz oluyor
Ne bunagı yuh oha
Adimi bulgur pilav olarak değişecem o olacak kız napim süt yapiyo yemek zorunda hissediyom kendimi
Cuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelirBu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelim
Yok canim gelmezler yok yok inanmaCuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir
Aaaa nedenkiKeşke bayram Cuma günü olsaydı
Sen hepimizi cebinden cıkartırsın
Benim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyorCuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir
Cuma tıkınır cumartesi diyete devam ederdik her zamanki gibiAaaa nedenki
Heee evet çıkartırımSen hepimizi cebinden cıkartırsın
Hadi bakalım ne dicek atarsin tartini kaydedeyimBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyememkendime güveniyorum sabit kalsam yetr
Baklava yersin kızBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyememkendime güveniyorum sabit kalsam yetr
Bakma bayram 3gün yiyen gene yerki en iyisi pazartesi tartısi var diyim ben tamammiCuma tıkınır cumartesi diyete devam ederdik her zamanki gibi
Atarım canım ama veremedim sanki bi şişkinlik var regl olcam gibi kabizlik da cabasıHadi bakalım ne dicek atarsin tartini kaydedeyim
Ya bn arefe gidicemBenim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?