Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu gidisatla zaten herkes bayram sonrası korona olacak bence bayramda es verelim yiyelim guclenelim
Cuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir

Cuma tartıdan sonra mutlaka yenir bişeyler bayramda da yenir cumaya herkes +2 +3 gelir
Benim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyemem kendime güveniyorum sabit kalsam yetr

Benim bugün diyetisyen günüm mutlaka gel bayram öncesi dedi acaba beni neler bekliyor
Bayramda bi sal beni dicem yaaaa ama şöyle bişey var ben kavurmadir et yemegidir asla yiyemem kendime güveniyorum sabit kalsam yetr
Hadi bakalım ne dicek atarsin tartini kaydedeyim

Baklava yersin kız diyetisyenin faydası oluyor mu canım

Ya bn arefe gidicem diyetisyene
Niye yemiyon et
Olmadı sebze ye tatlı ye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…