- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.361
Ciddi miIlk gün kurban eti yicekmissin bagirsaklari temizliyormus
1 dilim yerim kaptanım bişi demezMenü yazmayacaksın tabi rahat
Evet canim bu gercekte var bagirsaklari temizliyormus,bütün icinde ne var ne yok temizliyormusTaze et evet cırcır yapar
Kilo bile veririz dkfkdkdkAbanalım ete
Sevmiyorum normal zamanda da yemem küçükken ilkokul öğretmenim yemen hayvanlar katlediliyor demiş 8 yaşından 19 yaşıma kadar yiyemedim sonra üniversitede arkadaşlarım alistirdi bı tek kıyma yiyebiliyorum et olarak tavuk da da göğüs ve nugget yiyebiliyorum o da çok iyi pismeli yoksa yememEt niye yemiyon
İlk gün et yiyin cır cır olun deGidimde etiket yapayim herkesi
1 dilim yerim kaptanım bişi demezkaptana 2 dilim
Bayram için mi katlediliyor demişSevmiyorum normal zamanda da yemem küçükken ilkokul öğretmenim yemen hayvanlar katlediliyor demiş 8 yaşından 19 yaşıma kadar yiyemedim sonra üniversitede arkadaşlarım alistirdi bı tek kıyma yiyebiliyorum et olarak tavuk da da göğüs ve nugget yiyebiliyorum o da çok iyi pismeli yoksa yemem
Hadi ya Bodrum'da güzel olur beeKardeşim tuttu biryer gidebilirsek oraya gitcez ayin 23 de ama tabiki kismet
Kızim gitti bodruma arkadaşların la bidaha izini yok canim
İlk gün bende cok yiyemem ya sıcak et pişmiyor ki tam hele esim tarafı sac yapıyor tam pişmeden yiyorlar benim yiyecegim et de iyi pişmiş olmalıEvet canim bu gercekte var bagirsaklari temizliyormus,bütün icinde ne var ne yok temizliyormus
Sana da 2 dilim
Bende kuzuyu sevmem löp et ama ette cok aramam benAaa bn doğrama temizleme sevmiyorumkavurmayı da yağ olmucak yağsız yerim
Abanalım ete
Ciddi kız bu dinende böyleCiddi mi
Aaa öğretmen de ne biçim öğretmenmiş öyle çocukları tiksindirmişSevmiyorum normal zamanda da yemem küçükken ilkokul öğretmenim yemen hayvanlar katlediliyor demiş 8 yaşından 19 yaşıma kadar yiyemedim sonra üniversitede arkadaşlarım alistirdi bı tek kıyma yiyebiliyorum et olarak tavuk da da göğüs ve nugget yiyebiliyorum o da çok iyi pismeli yoksa yemem
Hayır ben yulaflı yiyicemSana da 2 dilim
Bnde aramam ama arada cnm isterBende kuzuyu sevmem löp et ama ette cok aramam ben
Ciddi kız bu dinende böyle
güle güleHoşçakalın gidiyom ben
Hiç deme ben et yemiyorum diye kardeşlerim de yemezdi annemler bana çok kızardı seni örnek aliyolar diyeAaa öğretmen de ne biçim öğretmenmiş öyle çocukları tiksindirmiş
O zaman grupça kurban eti detoksu yapıyoruzEvet canim bu gercekte var bagirsaklari temizliyormus,bütün icinde ne var ne yok temizliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?