- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.381
Saçta yapmam ben pismez çünkü,direk suyunu cektirip düdükluye sonra kavurma yaparim enfes olur ligme ligme,dağılır icine defnede koy kokuyu alsinİlk gün bende cok yiyemem ya sıcak et pişmiyor ki tam hele esim tarafı sac yapıyor tam pişmeden yiyorlar benim yiyecegim et de iyi pişmiş olmalı
Bnde düdüklüde dediğin gibi yaparımSaçta yapmam ben pismez çünkü,direk suyunu cektirip düdükluye sonra kavurma yaparim enfes olur ligme ligme,dağılır icine defnede koy kokuyu alsin
Bende cok seyler var yemek konusunda bazilarina taş çıkartırimBnde düdüklüde dediğin gibi yaparım
Aaa defne yaprağı bak koymuyordum süper fikir
Bende haslamadan yapmam düdüklüde bir haslarım haslama et bile sactan daha güzel oluyor onlar öyle yapıyor ben yiyemiyorum bayramda etSaçta yapmam ben pismez çünkü,direk suyunu cektirip düdükluye sonra kavurma yaparim enfes olur ligme ligme,dağılır icine defnede koy kokuyu alsin
Valla kötü olmuş sonuçta en önemli protein kaynağı. Çocuklukta yememek daha da kötü. Büyğkken neyse de.Hiç deme ben et yemiyorum diye kardeşlerim de yemezdi annemler bana çok kızardı seni örnek aliyolar diye
Defne yapragı büyük balıga da cok yakısır arasına koyup fırınaBnde düdüklüde dediğin gibi yaparım
Aaa defne yaprağı bak koymuyordum süper fikir
Eve gelince yaparsin sendeBende haslamadan yapmam düdüklüde bir haslarım haslama et bile sactan daha güzel oluyor onlar öyle yapıyor ben yiyemiyorum bayramda et
Çok güzel hıhhhye bakalım tadı nasıl
Ben severim,balık,tavuk,ette,birde domates corbasinda deneDefne yapragı büyük balıga da cok yakısır arasına koyup fırına
Bende severim annem cok kullanır benim alıskınım ordan ama domates corbasında hic görmediydimBen severim,balık,tavuk,ette,birde domates corbasinda dene
Ben severim bizim burda agaci varBende severim annem cok kullanır benim alıskınım ordan ama domates corbasında hic görmediydim
Aynen canim taze et dinlenmeden olmazBiz eti satırla iyice döver kıyma yapar sonra da bol soğana kavurur yeriz bayramda. Satır kıyması deniyor. Hem yumuşacık olur hem de güzel pişer öyle. Taze kesilmiş et dinlenmeden sacda pişmez bence de kazık gibi bir şey olur o öyle yav.
Evet balıkta da çok güzel oluyorDefne yapragı büyük balıga da cok yakısır arasına koyup fırına
Ya benim es tarafım yemekten hic ama hic anlamıyor zaten bir yaptıkları keskek buBiz eti satırla iyice döver kıyma yapar sonra da bol soğana kavurur yeriz bayramda. Satır kıyması deniyor. Hem yumuşacık olur hem de güzel pişer öyle. Taze kesilmiş et dinlenmeden sacda pişmez bence de kazık gibi bir şey olur o öyle yav.
Tavuk haşlamaya atardım bi araBen severim,balık,tavuk,ette,birde domates corbasinda dene
İnsanın dişi ağırırYa benim es tarafım yemekten hic ama hic anlamıyor zaten bir yaptıkları keskek bubir de mangal yaparlar
Sac tavada 2-3 saatten önce pişmez et onlar 1 saatte tamam pişti hadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?