- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #81.421
Hangi milletiAy kalksam bi evi süpğrsem bi kek yapsam da akşama milleti çaya çağırsam
Görümce kaynanaHangi milleti
Güle güleHadi ben kaçar
Hiç izlemedimAman sittin senesinde izlemistim ara ara aciyorum
Gidemedim küçük böcüğü uyutuyordum yatağa koydum arkamı döndüm ağlamaya başladıGüle güle
İzledm o kısmıLeyla eve dönmüs fikret hamile falan
Tekrarını izlemeyesin inşallahÜzüldüm tabi
Cankırı Ilgaz canımİnsanın dişi ağırırKeşkek çok severim ama bak. Karadenşzliler de mi? Bir kere düğünlerinde yemiştim çok hoşuma gitmişti.
Lapa gibi hissettiginden yememiş olabilirsin herkesin damagına uyması zor bir yiyecek bende herkesin yaptıgını yiyemem bazısının kii kokuyorKeskek hic sevmedim ben yememde
1saatte sacta pismezki kayış kayiş olur mide öğütemez onu
Bn arada menü atıcamKızlar bu hafta bayram nedeniyle son tartımız
1hafta menu kontrolu yapmicam,menulerinizi yazmazsaniz sevirinim yoksa şoka girerim
Bugünden etiket yapiyorum yola gitcekler icin yarin tarti bildiriminizi yapınız,
Yolculuk yapmıcak olanlar cuma günü saat 12.ye kadar bildirimlerini fotografli olarak yapmanızı rica ediyorum,bayram dönüşü programa başlıcaz herkesin bilgisine
M MissHayaLet
@Frozen01
B BitterCikilata
M Mavi Menekse
G Gokyuzu_kadar
@aazra
@vienna
@Pandora27
@tulay283300
G gunesli gunler
@Ebru kilinc
@badem000
@Elif2441
@D u t
@kittenlove
&&&&&&&&&&&&&&
@Aamine
@Noisy Girl
@Li_zigi
@Ciko_
Tahmin etmistim zaten senle ben burdaBn arada menü atıcam
Sen ne seviyon Allah aşkına de heleKeskek hic sevmedim ben yememde
1saatte sacta pismezki kayış kayiş olur mide öğütemez onu
Bak nasılsa biliyorTahmin etmistim zaten senle ben burda
Hee işte o güzel oluyor benim kv de asla karıstırmaz bugdayları görürsün bebek maması giib olmaz bazıları yapıyor benim bile yiyesim gelmiyorSen ne seviyon Allah aşkına de hele
Bn geçen afyonda yedim çok güzeldi ilk kez tattım bulamaç değildi buğdaylar belliydi
Hadi iyisin onu güzel yapıyorsa 5 gün keşkek yeHee işte o güzel oluyor benim kv de asla karıstırmaz bugdayları görürsün bebek maması giib olmaz bazıları yapıyor benim bile yiyesim gelmiyor
Yok sevmiyorum yavvSen ne seviyon Allah aşkına de hele
Bn geçen afyonda yedim çok güzeldi ilk kez tattım bulamaç değildi buğdaylar belliydi
Bi yaptıgı o var benimkinin de götünü kaldırmayı hic sevmezHadi iyisin onu güzel yapıyorsa 5 gün keşkek ye
Ayyy iyi ki kv yakın Bnm uzak değil hiç bi yemeği güzel olmuyır
Anaa bana meyve yi diyene bak hele ben sokYok sevmiyorum yavv
Ben cinsim pırasa bamya sogan sarimsak daha sayayimmi
Aaa meyve benim icin mükemmel biseyAnaa bana meyve yi diyene bak hele ben sok
Ben bir hocadan duymuştum bayram boyunca yenen kurban eti vücuda şifa olurmuşIlk gün kurban eti yicekmissin bagirsaklari temizliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?