- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.081
Olmuş tabi olma mi
Kaç kilo ödemOlmuş tabi olma mi
Ooo sabit gelinmis
Abla gözüm hiç bişey görmüyor ya valla bacaklarım yandı@Li_zigi milletin cikolatalarina sulaniyosun bakiyorum sen git gelde seni listeye sokucam cikartmicam kilo verene kadar
Bacaklarin neden yandiAbla gözüm hiç bişey görmüyor ya valla bacaklarım yandı
Günaydın canım cok artin yokMerhaba arkadaşlar artık bugünden sonra bir düzene oturayım + kilo ile geldim bayram sonrası fakat çok bişe değil haftaya - lerle ilerlicem ins. Konsantrasyonum bozuldu bir ev taşıma bir bayram derken aranızda katilamadim bugün menü bildiriminede başlıyorum ins eksileride görmeye baslarim E Elif_Eylul M MissHayaLet
Eki Görüntüle 3097592
Ayağım ütünün kablosuna takıldı yere düştüm ütü bacağıma düştü can havliyle ayağa kalkınca ütü dört yerime daha yapıştıBacaklarin neden yandi
Aaaaa naptin sen öyle tam tatillik oldun yani,gecmis olsun üzüldümAyağım ütünün kablosuna takıldı yere düştüm ütü bacağıma düştü can havliyle ayağa kalkınca ütü dört yerime daha yapıştı
Günaydın canım
Sorma abla ya vallahi ne yapacağım bilmiyorum su toplamaya başladılarAaaaa naptin sen öyle tam tatillik oldun yani,gecmis olsun üzüldüm
Ayy simdi yanar elbise giy giderken buz koy aradaSorma abla ya vallahi ne yapacağım bilmiyorum su toplamaya başladılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?