- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.101
Aynen abla etek giyeceğim üstüme ince bi çarşaf serip eteği yukarı çekeceğim değmesin diyeAyy simdi yanar elbise giy giderken buz koy arada
Çok geçmiş olsun canım dikkat etAynen abla etek giyeceğim üstüme ince bi çarşaf serip eteği yukarı çekeceğim değmesin diye
Sağol ablamÇok geçmiş olsun canım dikkat et
AyyyyyyAyağım ütünün kablosuna takıldı yere düştüm ütü bacağıma düştü can havliyle ayağa kalkınca ütü dört yerime daha yapıştı
Silverdin al sür eğer kötüyse bi dr görün derecesine göre krem verirSorma abla ya vallahi ne yapacağım bilmiyorum su toplamaya başladılar
2 tane az geliyordur bana dr ilk gün 4 tane iç sonra düşür demişti 2-3 gün sonra ara verBekunis kullaniyorum canim
2 gün dünyayı yedim buna şükür
Günaydın canımGünaydın kizlar
Abla gözüm hiç bişey görmüyor ya valla bacaklarım yandı
Offff Tuba ya naptın öyle senAyağım ütünün kablosuna takıldı yere düştüm ütü bacağıma düştü can havliyle ayağa kalkınca ütü dört yerime daha yapıştı
4 icmedim hic2 tane az geliyordur bana dr ilk gün 4 tane iç sonra düşür demişti 2-3 gün sonra ara ver
Ayyy çok geçmiş olsun ne olmuş öyleAyağım ütünün kablosuna takıldı yere düştüm ütü bacağıma düştü can havliyle ayağa kalkınca ütü dört yerime daha yapıştı
Ooo neguzel arti
Salatami olmus cikolataE Elif_Eylul çikilatanın burda salata olduğunu anlamış olduk
Bide ilacı sen gece mi gündüz mü alıyorsun
O zmn sen bnm dediğimi yapma tatile çıkarsın sonra4 icmedim hic
Dün attın ya salata diye Bn bayramda 1 gün salata niyetine yedimSalatami olmus cikolata
Gece yatmadan iciyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?