- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #84.441
Sen yaparsinAşk olsun 2 haftayı bitirmişdim ven
Geçmiş olsun canım ya.Dun kapıya sıkıştırdı canım küçük olan şükür iyi
Bu şey gibi oldu benim reglim geldiBenimde düğünüm geldi
Kiminin kıçı,kiminin bacağı yamuldu
Keşke devam etseydin senAşk olsun 2 haftayı bitirmişdim ven
Sağol kuzumGeçmiş olsun canım ya.
Ben bi önceki hafta verdim bence ama regl olduğum için ödemden sabit kalmıştım neyse ki bu hafta eksi gördümBayrami güzel geçirmissin canim tebrikler
İlk sayfa da form var onu doldurun ve kurallar uyuyarsa kendinizi tanitabilirsiniz.nasıl katilicam
yine buradaki chate mi atıcam formu ?İlk sayfa da form var onu doldurun ve kurallar uyuyarsa kendinizi tanitabilirsiniz.
Canım sen kendini tanit birde kilonu ve hedef kilonu belirt yeter.yine buradaki chate mi atıcam formu ?
Gün sonu menunu E Elif_Eylul yapıyorsan sporunu da beni etiket yapyine buradaki chate mi atıcam formu ?
Afiyet olsun canımE Elif_Eylul
10:30’yarım dilim ekmek peynir 2 bitter
15:00 2 lahmacun (küçükler ) yeşillik
Naneli ayran 3 kaşık kakaolu puding
Soda
Günü kapatıyorum acıkırsam salatalık yoğurt yicem
Ben 3 aylik programı bitirdim inanmayacaksınEvet Bir hafta galiba canım
Hosgeldin canim aramiza ben filizADINIZ: Ayse
YAŞINIZ:18
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:63.1
HEDEF KİLONUZ:45-50
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar
MESLEGINIZ:yazılımcı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :
KİLO ALMA NEDENİNİZ:cok fazla fastfood
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:allerjik astım
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:vucudumun guzel gözukmesiii
teşekkürler evet spor yapıyorum M MissHayaLet fakat biraz yeme bozuklugum var gunlerimin cogu 1 kase corbayla gecer bunu goz ardi edebilirsek sevınırımHosgeldin canim aramiza ben filiz
Amannn sen daha 18yasindasin
Simdilik bu kilonu listeye ekliyorum
Pazartesi cuma tarti bildirimimiz var,pazartesi kontrol tartisi cuma fotoğraf olarak tartımızi atiyoruz,her aksam gün sonunda menu paylasiyoruz,spor yapiyomusun yapıyorsan onuda paylasiyoruz,
M MissHayaLet etiket yaparsan seni spor listesine ekler hedefine burda ulasman dilegiyle
Sadece 1 kase corbami yiyosun baska birsey yokmu,peki kilo verdinmi daha once yoksa yenimi baslicaksinteşekkürler evet spor yapıyorum M MissHayaLet fakat biraz yeme bozuklugum var gunlerimin cogu 1 kase corbayla gecer bunu goz ardi edebilirsek sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?