- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.121
Aaa Allah korumuşÜşüdük söylemesi ayıp
Camide gezerken ruzgardan çatırt diye dal kırıldi,sonra kiremitler düştü bereket cocuklar camiye girmisti o ara
ÜşüdükAaa Allah korumuş
Üşüdünüzmü
Dans kategorisinde sonuncu sayfadaAllahim hic bakmiyorum ben bunlara
Bunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler
Etmeyaa benim işte yuvarlanıp gidiyom.Aaa bende seni merak ettim tüh tüh
Iyiyim napayim sen nasilsin
Teşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyoGözün aydin
Ooo iyiymis sen şanslısınTeşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyo
Dimi yer kalmamış oturmaya ayakta gidiyorlarBunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler
Devamlı eleştirilmenin neresi sanslilikOoo iyiymis sen şanslısın
Hadi gözün aydın o zamanTeşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyo
Neyini eleştiriyor iş yapmanımıDevamlı eleştirilmesi neresi sanslilik
Teşekkürler çiko bide bizim mesaj doldurma zamanımız ne zaman gelecek bisuru boş mesaj atacaz bekliyom daaaHadi gözün aydın o zaman
Allahtqn bugun öğlen guzel doyurmusumBu saatte yemek yapcan oha oha
Yaaa bizde kapatalım bende istiyom bana ne bana ne
Veli toplantisi mj varmis kiYarın benim annemde geliyomus aradı akşam üstü aradı
Ay evet abla yoğundum bugün hiç gelemedim nasılsın napıyorsun
Orasi neresi ki?Üşüdük söylemesi ayıp
Camide gezerken ruzgardan çatırt diye dal kırıldi,sonra kiremitler düştü bereket cocuklar camiye girmisti o ara
Bunlar otobus yolculuğu yapiyormuş gibiler
Onun zamanı yokki yaz gitsinTeşekkürler çiko bide bizim mesaj doldurma zamanımız ne zaman gelecek bisuru boş mesaj atacaz bekliyom daaa
Burasi köyVeli toplantisi mj varmis ki
ya rabbim sana geliyorum
Orasi neresi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?