- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.141
Yok köyde oturmami kocamın akılsız olduğunuNeyini eleştiriyor iş yapmanımı
Al iste bitane daha sivrizekalı anneYok köyde oturmami kocamın akılsız olduğunubenimde peşinden gelmemi idare etmemi bende he demekten başka bişey yapamiuom maalesef
Yün toplantısı var canım yorgan döşek yastık işleri en kazık işlerAllahtqn bugun öğlen guzel doyurmusumistemedi zat -ı şahaneleri
Veli toplantisi mj varmis ki
ya rabbim sana geliyorum
Orasi neresi ki?
BEn simdi yıkadım saç diplerimiSaç diplerim bile ağrıyor
Yapçak birsey yok.Teşekkürler kaptanım Allah'tan annem gelince hiç durmuyor yunlerimi yıkamaya geliyor benim tatilim başlıyor az çenesi durmasada annem burdayken işler yuruyo
Bosveriyorum ben ne derse desinler. Kimse beş kuruş vermiyo herkes akıl veriyolar ancaAl iste bitane daha sivrizekalı anne
Çok doğru tespit bizdeki öyle olacağız kizzzzYapçak birsey yok.
Kadin milleti yaslaninca cene kaslari güçleniyor.misal çekirdek çitleyen teyzelerhiç amca yok yani
Bosver valla kimseden fayda yokBosveriyorum ben ne derse desinler. Kimse beş kuruş vermiyo herkes akıl veriyolar ancaben kimsenin hayatına karismiyorumki onlarda bana karismasinlar
Evet zor isler.anneler üsenmez ama herhalde.Yün toplantısı var canım yorgan döşek yastık işleri en kazık işler
%100Çok doğru tespit bizdeki öyle olacağız kizzzz
Aynen canım.Bosveriyorum ben ne derse desinler. Kimse beş kuruş vermiyo herkes akıl veriyolar ancaben kimsenin hayatına karismiyorumki onlarda bana karismasinlar
Birde yaşımız almış başını gidiyor,hâlaa cocukmuş gibi emir vermeler falanAynen canım.
Anneler evlatlari icin en iyisini isterken bazen bunaltabiliyor.oldugu kadar olmadiği kader ....
Benimki de gelinlere diyemez bana der.Birde yaşımız almış başını gidiyor,hâlaa cocukmuş gibi emir vermeler falan
Geline kim demiski bugüne kadarBenimki de gelinlere diyemez bana der.
Mesela onlarin cocuk susadi.ayni ortamdayiz.bqna su getir der....hayir da diyemezsin .
İyi akşamlar kaptanım çok şükür oğlan iyi kız da iyi ama çocuğu dişleri rahat birakmiyo o da rutin oldu artık napalim buna şükür
Çok görmeyeyim bari o zamanGeline kim demiski bugüne kadar
El ayak hastalığı olmuş ne zuggumsa
Gecmis olsunEl ayak hastalığı olmuş ne zuggumsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?