Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
M MissHayaLet her yaz tatil planını benim regl takvimine göre yapardık ama o süreçte ya erken gelir ya gecikir benim tatilde olacağım haftayı tuttururdu. Her sene o hapı içerdim. Sonra tampon kullanmaya başladım denize girmek için ama o da sıkıntı. Şişiveriyor. Geçen sene bir yorumda rastladım, regl kabı kullanın demişti bir kadın. Geç keşfettiğim için çok üzüldüm ama hiç bilmemekten iyidir diyorum. Okudum, izledim, değerlendirdim. Çin'den farklı modellerde siparişler verdim. Onlar gelene kadar kullanmak için kumaş ped sipariş ettim. Günlük pedler ve normal pedler olan bir set aldım. Dönemlerimde regl kabı kullanıyorum, regl olmadığım zamanlarda ne yapıyorsam ne giyiyorsam aynen devam ediyorum hayata. Farkında bile olmuyorum regl olduğumun. Günlük ped olarak da kumaşları kullanıyorum. O yapışkanlı doğa düşmanı plastikleri daha kullanmam.

Araştırırken şöyle yorumlar da görmüştüm: Hamile kalmak için ilişki sonrası regl kabı takan kadınlar da olmuş. Gebelik yöntemi olarak kullanmışlar ki o kısmı beni ilgilendirmedi ama belki bebek düşünenler ilgilenir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…