Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
menstrual cup olarak geçiyor dediğiniz ürün , youtube da falan deneyim videoları var kullananlar genelde memnun , ama naısl yokmuş gibi bir his yaratıyor ona hala inanamamışımdır .küçük bir şey de değil aslında , reglken kanama miktarınız çok fazla değilse kullanılabilir bir ürün sadece temizliğini iyi yapmak gerekiyor tabii

Düzgün yerleştiyse hiç hissedilmiyor. Hissediliyorsa zaten yerleştirilememiş ya da boyutu, yumuşaklığı yanlış seçilmiştir. Yerleştirmeye alışmak zaman alabiliyormuş, uzun uzun anlatıyorlar videolarda ya da yazılarda ama pratikte son derece kolay. Kanama miktarı çok yoğun olsa bile kapasitesi pedle kıyaslanamayacak kadar fazla. Herkese göre çeşitleri var. Araştırma o yüzden gerekiyor zaten. Yaş, doğum şekli, yükseklik, spor yaşantısı, yoğunluk...

Hışırtı yok, çöpte onlarca atık yok, koku yok, kötü görüntü yok. Wc banyo rahat. Değiştirirken cart curt sesler çıkaran bir şey değil

Ben memnunum. Bir kişi bile görse ve nedir diye merak edip kullansa hem kendisi hem doğa için iyi bir adım atmış olur. Ben öylesine dolaşırken bir yorum görerek uyanmıştım bu konuda. Ayrıca bir yıldır pede para da vermiyorum. Yıllarca da vermeyeceğim.

valla tatil öncesi adet olmak en güzeli sonrasında kafa rahat ne güzel
Aynen kafa rahat oluyor

Aslında onu duydum ama merak edip bakmadım bilmiyorum bakarım canım. Ama kullanirmiyim emin değilim.

Aynen kafa rahat oluyor

Aslında onu duydum ama merak edip bakmadım bilmiyorum bakarım canım. Ama kullanirmiyim emin değilim.
Çok kişi ürküyor bizim ülkede. Nedenlerine burada girmek anlamsız ama anlaşılabilir. Yine de hem sağlık hem çevre için alternatifler değerlendirilmeli. Tampon kullanamayanlar için ped yerine kumaş ped, kullanabilenler için tampon yerine regl kabı gibi. Genel olarak tek kullanımlık ürünler insana ve doğaya çok zarar veriyor. Ben maske zorunluluğunda da yıkanabilir ince kumaş maske kullandım mesela. Su şişemi yanımda taşırım. Kahve içeceksem termosumla giderim, alırım kahvemi. Her yer plastik ve kağıt ürün atığı. Her işimiz kirlilik yaratıyor.

bunlar çok güzel hassasiyetler bence

bunlar çok güzel hassasiyetler bence
Çöpünü çantasında, cebinde taşıyan nesiliz biz Peteklere sıkıştıranlara eğitim vermeye çalışıyoruz ama işte doğayı sonsuz kaynak sanıyor çoğu insan. Bebek dünyaya getiriyor, ona bir gelecek hayal ediyor muhtemelen ama altından aldığı bezi, yedikleri cipslerin ambalajını olduğu yerde bırakıyor. Gelecek hayali Mars'ta demek ki.

E Elif_Eylul sabah zeytin peynir
İki yumurta
Soğan kavurması dünden kalmıştı
1tk tahin pekmez
Akşam
Bir lahmacun bol salata
Bir bardak ayran
Günü kapattım yarın bakalım kaç çıkacağım
Kız hergün tartılma iyi bişi değilmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…