- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #85.341
Ama yedipin ödem bişi yapsa +çıkar üzülürsünŞimdi hergun tartilmaya başlayalı istikrarli olmaya başladım
Ozamanda üzülmüyorum devam ediyorum çünkü kaptandan korkuyorum bu sefer assagi tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık hesabı hiç kacamiyorumAma yedipin ödem bişi yapsa +çıkar üzülürsün
Sen benimi takip ediyon bakım he karbon diyetine bakiyom bakım bu insanlar neler yapmışlar
Tesadüf gördümSen benimi takip ediyon bakım he karbon diyetine bakiyom bakım bu insanlar neler yapmışlar
Tesadüf gördümbakma bi yere bakma
Son iki gün kabak detoxu yapheyecan yapıyorum kız 69 u görecem diye bir an önce görmek istiyorum
Hah bende ondan bahsettim bak yapamiuom kıtlık moduna geçiyorum sanki dünyalarda geri kalmışım gibime geliyo herseyden yemek istiyorum o zaman beynimi kırım emiSon iki gün kabak detoxu yap
Çok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyorBizimde esiyor şükür ama sizin kadar serin değil
Selam canim nasilsinSelam kuzular
Afiyet olsun canımSelamm bugün menüm
Sabah
Çeyrek lavaş içine yumurtalı peynirli dürüm
Öğlen
1 kase semizotu
Akşam
1 kepçe çorba
Et haşlama
Kaç derece canım bura 25 üstüne çıktımı çok kötü oluyor ya bugün 38 dereceBurasida esiyor bu hafta öyleymis
Bizde sahile doğru gidiyoruz artık denize uçarız bu sayede ayak sokmuş olurumÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım
Iyiyim çok şükür abla sen nasılsınÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım
Sagol canim bende iyiyim iyi olmaya calisiyorumIyiyim çok şükür abla sen nasılsın
AnamÇok ruzgar var burda,piknige geldik mangal uçuyor
Selam canim nasilsin
Afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?