- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.141
Esen kalınmı diyosun2 kız kardeş yaşıyoruz, eve en erken ben geliyorum akşam 19:30 civarı. Yemek yapmaya takatimiz kalmamış oluyor. Hastanede ne yediysek onunla kalıyoruz çoğunlukla. Eskiden dışarda fakat food tüketiyorduk şimdilerde hafta 1 gün de olsa ev yemeği yapmaya çalışıyoruz. Tek öğün beslenmemin temel nedeni de bu ne yazıkki. Daha sağlıklı günlerde buluşmak ümidiyle
Afiyet olsun canım14 Ağustos menü.
Sabah bir yumurtadan menemen bir dilim peynir iki dilim ekmek bir salatalık ve bir bardak çay.
Ara kahve.
Öğlen bir porsiyon çağ kebab iki bardak ayran iki parça lavaş.
Ara kahve.
Akşam 3 kayısı ile bizzttt bir bardak kefir.
Su 2,5 olur. E Elif_Eylul @tulay283300 @misophonia_
Sende spor yaparken bacaklarn kaşınıyor mu kaşınma gıbı de degılde ablamadım cok uzun yaptımmı oyle oluyor sendedr oluyormuNeyse 75dk spor yapıldı
Asla, direnmeye devam edeceğim :) yarın en azından cumaki kilomda olacak şekilde spor yapacağımEsen kalınmı diyosun
Kaşınma yanma oluyordurSende spor yaparken bacaklarn kaşınıyor mu kaşınma gıbı de degılde ablamadım cok uzun yaptımmı oyle oluyor sendedr oluyormu
Çalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsınAsla, direnmeye devam edeceğim :) yarın en azından cumaki kilomda olacak şekilde spor yapacağım
Bence bu guzel kasların adinaGerçekten mi
Annemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoookÇalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsın
Eyii eyiii valla yarıyor o zamanBence bu guzel kasların adina
Yok kız eve siparişAfiyet olsun canım
Gene disarda yenmis
Yooo olmuyor canımSende spor yaparken bacaklarn kaşınıyor mu kaşınma gıbı de degılde ablamadım cok uzun yaptımmı oyle oluyor sendedr oluyormu
Meslegini eline almışsın sonuctaAnnemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoook
Onun kilosuna bak senle birmiYooo olmuyor canım
Ya dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.Annemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoook
Bende olmuyor dur kız bugün ilk günOnun kilosuna bak senle birmi
Ben yaparken oluyorda ondan biliyorum yanma kaşınma karincalanma oluyorBende olmuyor dur kız bugün ilk gün
Hâlâ yanlarına gittiğimde veya onlar geldiğinde yatağımı toplamıyorumYa dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.
Başınız saolsun bu arada. Çok şükür bizimkiler sağ. İstanbul’dan sıkıldılar. Annem de menapoza girip sıcaktan patlayınca taşındılar. Biz 3 kız kardeş kaldık. Ablam evli, biz iki bekar beraber sürünüyoruzYa dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.
AllahimHâlâ yanlarına gittiğimde veya onlar geldiğinde yatağımı toplamıyorumintikam alıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?