Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esen kalınmı diyosun

Asla, direnmeye devam edeceğim :) yarın en azından cumaki kilomda olacak şekilde spor yapacağım
Çalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsın

Çalışan icin gercekten zor bir süreç diyette olmak,haftasonu kacamak oluyor haftaortasi toparlarsın
Annemle yaşadığım dönem eve geldiğimde sıcacık yemek oluyordu, istediğimizi söylüyorduk pişiyordu. Sabah yatağımı dağınık bırakıyordum geldiğimde toplu oluyordu. Resmen prensesler gibi yaşıyormuşum. Şimdi o Samsun’da ben burda.. çok zor çoook

Meslegini eline almışsın sonucta
Benim kızımda ayni sehirde ayri yerlerdeyiz ben bile özluyorum

Ya dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.

Ya dimi hiç birşeye elini surmuyordun. Bizde annemle çalıştığımiz da rahmetli babam yemek işini yapıyordu.
Başınız saolsun bu arada. Çok şükür bizimkiler sağ. İstanbul’dan sıkıldılar. Annem de menapoza girip sıcaktan patlayınca taşındılar. Biz 3 kız kardeş kaldık. Ablam evli, biz iki bekar beraber sürünüyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…