- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.821
Ne güzel vlla abla bı bahcenızın olması ekıp dıkmenızKendi ektigin karpuzda nebilim çokzel
Afiyet olsunAdana halt yesin yaninda 1tanesi eylülün yarısı kadar olmus
Simdiye kadar neden ekmemisik kactane tarla var birde,sadece incir zeytine bakiyoruz,şaşkınız isteNe güzel vlla abla bı bahcenızın olması ekıp dıkmenız
Sagol canimAfiyet olsun
İncirde bı pahalı bılsenSimdiye kadar neden ekmemisik kactane tarla var birde,sadece incir zeytine bakiyoruz,şaşkınız iste
Tazesi 50₺ den başlıİncirde bı pahalı bılsen
Abla sizin orada kaktüs inciri de olur.Simdiye kadar neden ekmemisik kactane tarla var birde,sadece incir zeytine bakiyoruz,şaşkınız iste
Gercekten mi saka miTazesi 50₺ den başlızaten hiç biii yiyemiyik
Valla burdan bizde satarken 30 tl açıldı firma canimİncirde bı pahalı bılsen
O nasil canimAbla sizin orada kaktüs inciri de olur.
Ne yani bitter yemeseydimde hakkımı başkasımı yeseydiNe uyumlu eşler kaçamağı bile birlikte yapıyorlarAamine tam bi elmanin iki yarısısınız
G Gokyuzu_kadar hani ödül yoktu bu hafta
Vlla eşim geçen 6 tanedıne120 TL vermişTazesi 50₺ den başlızaten hiç biii yiyemiyik
Bıze gelesıye nasıl pahalanıyor gerçekten yaValla burdan bizde satarken 30 tl açıldı firma canim
Dogrudur ama sonraya düser
Cok degil mi ya, incirin anavatani bizim ülkemiz ama ... Neyse diyecek cok sey varda ...Vlla eşim geçen 6 tanedıne120 TL vermiş
Bıze gelesıye nasıl pahalanıyor gerçekten ya
Yok canim boyle biseyEki Görüntüle 3113944
Bundan abla Mersin de cok oluyor , Zeytinin oldugu heryerde olur diye dusunuyorum. Tabi yine arastirmak lazim.
120tl mi ben şokVlla eşim geçen 6 tanedıne120 TL vermiş
Bıze gelesıye nasıl pahalanıyor gerçekten ya
Evet valla hele kuru 80-90Gercekten mi saka mi
Bu Adana Antalya’da çok oluyorEki Görüntüle 3113944
Bundan abla Mersin de cok oluyor , Zeytinin oldugu heryerde olur diye dusunuyorum. Tabi yine arastirmak lazim.
Ne uyumlu eşler kaçamağı bile birlikte yapıyorlarAamine tam bi elmanin iki yarısısınız
G Gokyuzu_kadar hani ödül yoktu bu hafta
Valla yemeyecektim şirkette bi tane çocuk vardı beni kızdırdı bende birkaç gündür konuşmuyodum onla gitmiş özür dilemek için kornetto almış ben diyet yapıyorum yiyemem dediysemde razı ol adı barışmadın ondan yemiyosun dedi yani program ilk günden güme gitti dondurma lıyo alsana bi çiçek
Bu birisinemi kızdıHerkes yemiş birşeyler bizde salata yiyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?