- 17 Kasım 2020
- 3.501
- 17.199
- 158
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.841
Geçen burda markette vardı ama bn bi kere aldım tadı kötüydü bide dikenli eline hep battıYok canim boyle bisey
Bi daha kime Yeşilçay Buket’i,kuruyemiş kokteyli,kuru meyve sepeti, yulaf paketi, suBu birisinemi kızdıkim kızdırdı benim kaptanımı
Kuru evet öyle ama yaşı bi böyle satmıyoruzEvet valla hele kuru 80-90
Dimi zararsızBi daha kime Yeşilçay Buket’i,kuruyemiş kokteyli,kuru meyve sepeti, yulaf paketi, su5 litre kabul ederim de
İnşallah bereketli olsun hayırlı kazançlarKuru evet öyle ama yaşı bi böyle satmıyoruz
Bizim dış ülkeye ihracat oluyor ham siyah incir,30dan basliyor,hizlanmaya baslayinca 10tl kadar dusuyor
Amin insaAllah canimİnşallah bereketli olsun hayırlı kazançlar
Şuna bak üreticinin eline geçen para aradaki kalpazanların ALLAH cezasını versinKuru evet öyle ama yaşı bi böyle satmıyoruz
Bizim dış ülkeye ihracat oluyor ham siyah incir,30dan basliyor,hizlanmaya baslayinca 10tl kadar dusuyor
Aynen canım eşim bana gecen gösterdi alanyada çalışırken bunlardan yerdik dediBu Adana Antalya’da çok oluyor
İyi geceler ablaİyi geceler kızlarçok fazla başım ağrıyor
Aynen canim,işçi tutsan 250 300tl calısiyor yemek istiyor,kendinin calıştıgı çabası,sabah ezaninda git öğleden sonra gel aç acına,Şuna bak üreticinin eline geçen para aradaki kalpazanların ALLAH cezasını versinüreten kazansa cidden gam yemiycem dünyanın emeğini masrafını döküyo
Gecmis olsun canimİyi geceler kızlarçok fazla başım ağrıyor
Geçmiş olsun canımİyi geceler kızlarçok fazla başım ağrıyor
Sor canimKızlar bısey soracam ya
Bilmedigim yerden geldiKartonlarım cok ince içine iki tencere koysam yırtılacak sızce neye koayabılrım yada nasıl yapabılırım
Ya abla kasalar var bır ıkı tane Onamı koysam acabaBilmedigim yerden geldi
Büyük legene koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?