- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.861
Yapma ya tencere taşımıyorsa tabak çanak hiç taşımazKartonlarım cok ince içine iki tencere koysam yırtılacak sızce neye koayabılrım yada nasıl yapabılırım
Olur tabi koy onaYa abla kasalar var bır ıkı tane Onamı koysam acaba
Bencede guzel fikir,bizde karpuz tasirken onlarla tasiyoruzYa abla kasalar var bır ıkı tane Onamı koysam acaba
Vlla olmadı başka getırsın dedıgın gıbı bıde kırılırsa kaldırıp koyarkrnYapma ya tencere taşımıyorsa tabak çanak hiç taşımaz
Bn taşınırken hergün çamaşır sepetiyle taşımıştım
En ıyısı bncede yok başka cunkuOlur tabi koy ona
Evet tabaklara dikkat etmek lazimYapma ya tencere taşımıyorsa tabak çanak hiç taşımaz
Bn taşınırken hergün çamaşır sepetiyle taşımıştım
Vlla ya amanEvet tabaklara dikkat etmek lazim
Taşımacı tutçakmısinız canimVlla ya amanşimdiden yoruldum
İyi gecelerİyi geceler kızlarçok fazla başım ağrıyor
Tutcaz abla bu eşyayı kım taşıyacak mesele yerleştirmek te düzeltmekteTaşımacı tutçakmısinız canim
Allah yardımcın olsun canimTutcaz abla bu eşyayı kım taşıyacak mesele yerleştirmek te düzeltmekteonlar alıp koyacak asıl iş bnde
Ayy sagol ablaAllah yardımcın olsun canim
Tabiyaaa sonra aslan oluyor fareAyy sagol ablaeşim gaz verıyor sen aslansın kaplansın yaparsın dıyor
Tabiyaaa sonra aslan oluyor fare
Ayy evetBugün erken dağıldı herkes çok ayıp şunun şurasinda 99bine ne kaldi
Tabiyaaa sonra aslan oluyor fare
Gerçekten üreticinin işini zorlaştırdılar onlarda haklı olarak bişey ekmek istemiyor rabbim emeklerinizi alacağınız günler nasip etsin inşallahAynen canim,işçi tutsan 250 300tl calısiyor yemek istiyor,kendinin calıştıgı çabası,sabah ezaninda git öğleden sonra gel aç acına,
Atılan ilaclar,sürumü kesimi daha ne anlatayim,mazot zaten aldi basini gitti
Kazanç 10tl
Amin canim ya valla zor,biz bu ayı bekliyoruz para kazanmak icinGerçekten üreticinin işini zorlaştırdılar onlarda haklı olarak bişey ekmek istemiyor rabbim emeklerinizi alacağınız günler nasip etsin inşallah
Ne diyim diyecek çok şey varda neyse
Sen sporlarini yaptınmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?