- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.941
Benim kız uyudu tamam geliyoreBnmkilere de el atın
Afiyet olsun15 Ağustos menü sabah.
Eki Görüntüle 3113931
Akşam Eki Görüntüle 3113932
2 litre su soda içerim
E Elif_Eylul @misophonia_tulay283300
Allah korusunBende evi toplayip yatıyorum ölür kalirsam temiz olsun
Bnde oyle yaparım annemde öyle yapardı hepte tembih ederdı bnde klmiş toplamadan asla yatmam mutfakta çöp bırakmamBende evi toplayip yatıyorum ölür kalirsam temiz olsun
Çok fazla tam gün gelsin yarım gün ne öyle çok paraVlla cok ıymıiş abla bnde bıtane temızlıkcı abla var onu cagıracaktım oda 300 llıra istedi sbhtan oglene kadar bıde
He ya tutmadık artık cok gldıSabahtan oglene 300
Ikı cam sılmeye 40 lira ıstermişÇok fazla tam gün gelsin yarım gün ne öyle çok para
Yaaa normalde bende birakmam öglene kadar,ama nezaman yorgun olup ortalık toplu ama süpürge yapmasam ozaman biri gelirAllah korusun
Bnde öyle yapıyorum kötü bıraktığım gün ya bi yere gideyim ya biri gelir
Afiyet olsunMerhabalar :)
15 Ağustos menüm
Sabah 1 su bardağı süt
Kahvaltı 12.00 2 yumurta, peynir, zeytin, domates, 1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 1 muz, 1 adet züber (hurmalı çikolata gibi olandan)
Akşam 18.30 3 yk pirinç pilavı, tavuk sote, yoğurt
E Elif_Eylul M MissHayaLettulay283300
Yok daha neler sapıtmışIkı cam sılmeye 40 lira ıstermiş
Aynn öyle o paraya bi eksiğini alırsın mesela temizlik malzemesiHer. Dk sı değerliymiş oyle Dıyor bıde BM’de bnm de param degerli dedım
AyyYaaa normalde bende birakmam öglene kadar,ama nezaman yorgun olup ortalık toplu ama süpürge yapmasam ozaman biri gelir
Bir sepet dolusu da ben aldım şimdi elime katlayacağimBende gidemde çamaşır katlayam
Aynen onlarda bı para gor vlla camsil bıle olmuş 15 lıraYok daha neler sapıtmış
Aynn öyle o paraya bi eksiğini alırsın mesela temizlik malzemesi
Öyle alıştırdılar ölürsek temiz evde ölek diyeBir sepet dolusu da ben aldım şimdi elime katlayacağimhalbuki çocuklar uyudu git yat dimi ama dağınık olunca uyuyamıyorum illa herseyi toplayacağım öyle
Çagrın beni yapayim sizeAynen onlarda bı para gor vlla camsil bıle olmuş 15 lıra
Wuuu ben 2010da 300 é almıştım2014 1500₺ ye almıştım
Yok ablaya 15.000 de kaldım yürüyemedim karnım fenaC Chikolata_gozlum spor yapiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?