Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen annem de toplardı asla daginik evde gidip yatmazdi akşamdan toplayayim ki sabaha isim olmasin derdi benim bide kv geliyor ne dağınık demesin
Yaaa bende çayı koyarim sonra hemen ortalıgi toplarım,sadece süpürge kalir,kahvaltı sonrasi onuda yaparım

Bn direksiyonda 1 kere kalmıştım Ondan
Benim zamanımda kolaydı ehliyet almak direksiyon sınavına girdim arkada gozetmenler oturuyor ya bana dediler ki tamam şurda sağda dur bakalım rallicimiyim uleen ben o sağa bir girdim ama giriş o giriş freni kokledim iki gozetmen de arka koltuktan yanıma geldiler adamların resmen nefeslerini ensemde hissettimay anlatabildim mi hayal edin hanim kız hızlı şoför olacak galiba diyip usulca beni indirdiler dedim eyvah kaldım ama gecirmislerdi sınavdan

Evet ben ilaçsız geçirmem biliyosun. İçmemek için direndim bu defa zaten 3 tane ilaç içiyom. Bide onu içmeyeyim dedim
Neyse yarina hafifler belki canim gecmis olsun dinlen

İyi camdan fırlatmamışsın kız

Bnm ilk sınavda bana resmen psikolojik baskı uyguladılar zaten stresliyim Bnm zamanım zor verilen döneme denk geldim
Bu alıntı nasıl böyle oldu bilmiyorum
2. Sınavda saolsunlar çok iyi davrandılar sakinliğimi korumam için ellerinden geleni yaptılar

Krep hamuruna iç harcı dolduruyorsun ben tavuk seviyorum. Kapayıp yağda kızartıyoruz biz.
Ben onun firinda beşamel soslu kaşarlısini yapıyorum,dedigin gibi tavuk et ne koycaksan,kapatip üstüne beşamel sos ve kasar firina

İyi camdan fırlatmamışsın kız

Bu alıntı nasıl böyle oldu bilmiyorum
2. Sınavda saolsunlar çok iyi davrandılar sakinliğimi korumam için ellerinden geleni yaptılar
ayy ne biliyim yaaa bide o zaman kocamla sevgiliydik o da sınavda benimle gelmişti izliyordu beni hava atayım diye gozetmenleri gözden çıkarmışim işte bu hikayede az daha yanan gozetmenler ile benim sınav olacakmış

Yaaa bende çayı koyarim sonra hemen ortalıgi toplarım,sadece süpürge kalir,kahvaltı sonrasi onuda yaparım
Bn temizliği yapmadan kahvaltı yapmazdım tabi artık mümkün olmuyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…