- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.961
Aa gecmis olsun canimYok ablaya 15.000 de kaldım yürüyemedim karnım fena
Bn direksiyonda 1 kere kalmıştım OndanWuuu ben 2010da 300 é almıştım
Aynen annem de toplardı asla daginik evde gidip yatmazdi akşamdan toplayayim ki sabaha isim olmasin derdiÖyle alıştırdılar ölürsek temiz evde ölek diye
Sağll canım. Fena çarptıAa gecmis olsun canim
Yaaa bende çayı koyarim sonra hemen ortalıgi toplarım,sadece süpürge kalir,kahvaltı sonrasi onuda yaparımAynen annem de toplardı asla daginik evde gidip yatmazdi akşamdan toplayayim ki sabaha isim olmasin derdibenim bide kv geliyor ne dağınık demesin
Ilk günün degilmiSağll canım. Fena çarptı
Benim zamanımda kolaydı ehliyet almak direksiyon sınavına girdim arkada gozetmenler oturuyor ya bana dediler ki tamam şurda sağda dur bakalımBn direksiyonda 1 kere kalmıştım Ondan
Evet ben ilaçsız geçirmem biliyosun. İçmemek için direndim bu defa zaten 3 tane ilaç içiyom. Bide onu içmeyeyim dedimIlk günün degilmi
Ohh en güzeliYaaa bende çayı koyarim sonra hemen ortalıgi toplarım,sadece süpürge kalir,kahvaltı sonrasi onuda yaparım
Neyse yarina hafifler belki canim gecmis olsun dinlenEvet ben ilaçsız geçirmem biliyosun. İçmemek için direndim bu defa zaten 3 tane ilaç içiyom. Bide onu içmeyeyim dedim
Teşekkür ederim. Sabahtan beri yatıyom.Neyse yarina hafifler belki canim gecmis olsun dinlen
Iyi olmuş boşverTeşekkür ederim. Sabahtan beri yatıyom.Ayakkarımı uzatdım ohh mis işoeri kakaladım eşime
İyi camdan fırlatmamışsın kızBenim zamanımda kolaydı ehliyet almak direksiyon sınavına girdim arkada gozetmenler oturuyor ya bana dediler ki tamam şurda sağda dur bakalımrallicimiyim uleen ben o sağa bir girdim ama giriş o giriş freni kokledim iki gozetmen de arka koltuktan yanıma geldiler adamların resmen nefeslerini ensemde hissettim ay anlatabildim mi hayal edin hanim kız hızlı şoför olacak galiba diyip usulca beni indirdiler dedim eyvah kaldım ama gecirmislerdi sınavdan
Bu alıntı nasıl böyle oldu bilmiyorumBnm ilk sınavda bana resmen psikolojik baskı uyguladılar zaten stresliyim Bnm zamanım zor verilen döneme denk geldim
Krep hamuruna iç harcı dolduruyorsun ben tavuk seviyorum. Kapayıp yağda kızartıyoruz biz.Ellerine saglik, peki krep böregi nasil oluyor?
Bizde kapayıp üzerine başamel sos fırına sonda kaşarKrep hamuruna iç harcı dolduruyorsun ben tavuk seviyorum. Kapayıp yağda kızartıyoruz biz.
Ben onun firinda beşamel soslu kaşarlısini yapıyorum,dedigin gibi tavuk et ne koycaksan,kapatip üstüne beşamel sos ve kasar firinaKrep hamuruna iç harcı dolduruyorsun ben tavuk seviyorum. Kapayıp yağda kızartıyoruz biz.
İyi camdan fırlatmamışsın kız
Bu alıntı nasıl böyle oldu bilmiyorum
2. Sınavda saolsunlar çok iyi davrandılar sakinliğimi korumam için ellerinden geleni yaptılar
Bn temizliği yapmadan kahvaltı yapmazdım tabi artık mümkün olmuyorYaaa bende çayı koyarim sonra hemen ortalıgi toplarım,sadece süpürge kalir,kahvaltı sonrasi onuda yaparım
Yapmayın etmeyin karnim açıktı yafffffKrep hamuruna iç harcı dolduruyorsun ben tavuk seviyorum. Kapayıp yağda kızartıyoruz biz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?