- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #98.981
Bizde kapayıp üzerine başamel sos fırına sonda kaşar
Hiç fırında denemedim. Bidahaki sefere öyle yaparımBen onun firinda beşamel soslu kaşarlısini yapıyorum,dedigin gibi tavuk et ne koycaksan,kapatip üstüne beşamel sos ve kasar firina
Ooo bendede olmuyor malesef,kız acıktim demeye baslarsa nerdeBn temizliği yapmadan kahvaltı yapmazdım tabi artık mümkün olmuyor
İyi manitayı da ezmemişsin hava atım derkenayy ne biliyim yaaa bide o zaman kocamla sevgiliydik o da sınavda benimle gelmişti izliyordu beni hava atayım diye gozetmenleri gözden çıkarmışim işte bu hikayede az daha yanan gozetmenler ile benim sınav olacakmış
Aynı anda yazmışızBen onun firinda beşamel soslu kaşarlısini yapıyorum,dedigin gibi tavuk et ne koycaksan,kapatip üstüne beşamel sos ve kasar firina
SorryYapmayın etmeyin karnim açıktı yafffff
Hemde ayniAynı anda yazmışız
Acıkmış
İyi akşamlar, yoğun yorgun Özlem menüsü
Sabah: Türk kahvesi
11:00 yeşilçay
Öğlen:yarım tabak erişte, bir Hasanpaşa köfte, miniminnacık bir kase aşure
16:00 şeftalili yeşilçay
17:00 filtre kahve
Akşam: yok
İlerleyen saatlerde sade soda ve ada çayı içmeyi planlıyorum
K Klassklasik E Elif_Eylul
İyi manitayı da ezmemişsin hava atım derken
Afiyet olsun canımAfiyet olsun ortim harika gidiyoruz sana soylim
Bende sabah
Kavurmalı yumurta
Peynir
İki dilim domates
Salata
Akşam
Bir avuç içi kadar tavuk eti E Elif_Eylul
M MissHayaLet 5 bin adim
He bendeAcıkmış
Sendemi acıktinHe bende
Soğuk kahve dediğiniz şeyin içinde buzdamı oluyorSoğuk kahve yaptim ictim bogazim batmaya başladı
GenemiKıza kaşık maması yedirdim zar zor bi amuda kalkmadım zaten kalkamazdım uyusun diye işteiki kikirdedi kucağıma almayla çıkardı alışık olmayan midede durur mu
Heee kiz zaten süt soguk buzda atiyozSoğuk lahve dediğiniz şeyin içinde buzdamı oluyor
67 yi gormeliyim kaptanım bide biz kazanmalıyız daaa surda kaç günümüz kaldı iki günde ne verebilirsek oAfiyet olsun canım
Aksam az yemissin
Yokya öyle birşey yok niye acıkayım ben insanmıyımkiSendemi acıktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?