- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.001
TebriklerYokya öyle birşey yok niye acıkayım ben insanmıyımki
Allahtan Bn evliyken almışım oğlan da 2,5 yaşındaydıayy anılarım depresti bide varya tam aptal asikmisim ne yola baktım ne bişi direk eşime baktım dururken dün gibi hatırlıyorum kizzz ben olsam beni birakirdim iyi adamlara denk gelmişim
Kaşık maması ne ya sorcam unutuyorum geçende yazdınKıza kaşık maması yedirdim zar zor bi amuda kalkmadım zaten kalkamazdım uyusun diye işteiki kikirdedi kucağıma almayla çıkardı alışık olmayan midede durur mu
Kaşıkla yediriyormus mamayiKaşık maması ne ya sorcam unutuyorum geçende yazdın
İyi tamam geçmiş olsun o zamanHeee kiz zaten süt soguk buzda atiyoz
Sagolİyi tamam geçmiş olsun o zaman
Görmemişdimki sen yazınca fark etdimŞaşırdı kendi kazandi diye
Koyu kıvamlı kaşık maması diye geçiyor meyveli yulaflı rezeneli irmikliKaşık maması ne ya sorcam unutuyorum geçende yazdın
HeeKaşıkla yediriyormus mamayi
He tamam yemiyorsa verme beKoyu kıvamlı kaşık maması diye geçiyor meyveli yulaflı rezeneli irmikli
Böyle toz sıcak suyla hemen hazırlanıyor
Hee
Bu sefer bana demiyorlar da hoplatıp zıplattılar kesinGenemi
One be öyle içinde bi ben yokum. Kara kızım haklı sevmememekleKoyu kıvamlı kaşık maması diye geçiyor meyveli yulaflı rezeneli irmikli
Hee
Yiyor yemek zorundaHe tamam yemiyorsa verme be
Bende senin gibi verirdim öylece çöpe attim evde yap ver bence,corba vs. Gibi seyleri mide kabul etmiyor olabilirKoyu kıvamlı kaşık maması diye geçiyor meyveli yulaflı rezeneli irmikli
Hee
Veriyorum onları da gece bunu sadece veriyorumBende senin gibi verirdim öylece çöpe attim evde yap ver bence,corba vs. Gibi seyleri mide kabul etmiyor olabilir
Iyi geceler canimİyi geceler kızlar Allah rahatlık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?