- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.181
Tamam gönül rahatlığıyla takılHeh iyi gözüm arkada degil
Ciko yaptı kendide soka girdi99000 kim yaptı
Allah senı ne kuslugu ayy bende şaka yaptımCidden o anlam da demiştim
Sizin içiniz fesat nasıl anladıysaniz
Küslük olmasın lütfen benim şakalarım böyle
Vllaha bısey yok bnde şaka yaptımKonu cikoyla alakalı yorgun abla ona selvi boylum dedi bende takıldım cikoya buraya kadar bişey yok, sonra oznurla sakalastik endamimi göstereyim falan dedi bende Allah sana boy vermiş gerisine kıy vermiş dedim geriside ben oluyorum boydan dolayi sonra Hacer geldi falan fistan işte geçmiş yapmadın mı bişey yok ortada bence korkma
Vlla supersınBende sil süpür yaptım çocukları bici bici yaptım 20 saat 13 dk oruç sonlandı şimdi
Niye ki, yumurta mi kokuyorduMenemen yedim midem
Vlla supersın
Yok ya yerken gayet iyiydiNiye ki, yumurta mi kokuyordu
Ayyy neden kiMenemen yedim midem
Yemek yok sadece canım su bide çay kahve gibi icebilirsin kalorisi düşük olan içecekler tüketiyorumNörüyonuz, olsun hepimiz boyumuza göre eriyelim citir olalim.Gurbettt42 20 saatlik oructa su vs iciyor musun yoksa tamamen aclik mi?
Peki faydasi oluyor mu? Cok iyi vermissiniz , ne kadar süredeverdiniz ?Yemek yok sadece canım su bide çay kahve gibi icebilirsin kalorisi düşük olan içecekler tüketiyorum
Ben aralıklı orucu hep yapmıyorum,daha önceden verdiğim kiloları oruçla vermedim aşırı az besleniyordum ,yine takimdaydim, 1 yıla yakın verdim kiloları 59u bile gördüm, dikkat etmeyip geri aldım, aralıklı orucu şimdi arada yapıyorumPeki faydasi oluyor mu? Cok iyi vermissiniz , ne kadar süredeverdiniz ?
Plates hagisini yapıyosun25 dk pilates yaptım, makinaya çamaşır attım, yemekleri ocağa koydum, kahvemi içeyim
Bi an patates okudumPlates hagisini yapıyosun
Bitti bugunlük eve gidiyorumPiknik bitti sandım
Kız uyanmadımı kahve içmeyeBende halıların tozunu (sildim ) aldım koltukları bi sildim mutfak yine bi çamaşır suyu banyosuçamaşır katladım mecburen ütüye zaman kalmıyor kayfe içiyorum bebikim uyuyor
Bi an patates okudum
Ne kadar yakınım anla
Yok kahve bitti ayağım suya çarptı uyandıKız uyanmadımı kahve içmeye
Bahsız bitter,bir Behlül eksik hayatindaYok kahve bitti ayağım suya çarptı uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?