- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.201
he yaBahsız bitter,bir Behlül eksik hayatinda
Hey masallah,25 dk pilates yaptım, makinaya çamaşır attım, yemekleri ocağa koydum, kahvemi içeyim
Merhaba kızlar
Ben bu sitede sürekli bişileri yanlış yapıyorum zaten olmayacak şey oluyoalıntının içine alıntı sokmuşsun kız helalkittenlove
sende yok canım ne 5 bin adımı benim canım sıkılıyor deseydın
Hosgeldiniz, su orucu yaptiniz sanirim 3 gün. Nasil verimli oldu mu ?Merhaba kızlarbende aranıza katılmak hedefim olan kiloya ulaşmak istiyorum
Blogilates çok iyi sıkılaştırıyo ve güçlendiriyo evden yapmak isteyen varsaPlates hagisini yapıyosun
Evet 4.5 kilo verdim 107.90 ile başladım şuan 103.40 kilodayımHosgeldiniz, su orucu yaptiniz sanirim 3 gün. Nasil verimli oldu mu ?
Cok iyi gitmis. Ah dayanabilsem ben de yapmayi istiyorum . Cocuklar kucuk bide tatil olmuyor.Evet 4.5 kilo verdim 107.90 ile başladım şuan 103.40 kilodayım
Kendini tanıyabilirsin ilk sayfadaki formu doldurup kuralları okuyup hergün menü yazma şartı var kabulse tabi ki
Tünaydın canim nasilsinTünaydın
Canim ödem yapabilir yol ve yediklerinden dolayi ama sen bilirsin olurKaptanim bu gece tatile gidecegiz 3 günlük beb Cumartesi gelince tartilsam olur mu? Oradan oraya gezip duracagiz. Cis cos yemem insallah. Meyve , kuru yemis aldik yol icin kahvalti icin de yumurta haslayip gidecegiz. Tarti cam tarti güvenemiyorum yanima almayacagim o yüzden .
Tabiki katilabilirsin canim
Evet bende daha dayanmak isterdim gerçekten çok etkili. Olsun bu programda etkili bir çok yerde duydumCok iyi gitmis. Ah dayanabilsem ben de yapmayi istiyorum . Cocuklar kucuk bide tatil olmuyor.
Hic bilmiyorum canımAyyy neden ki
Tünaydın canım iyiyim çok şükür sen nasılsınTünaydın canim nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?