- 21 Aralık 2016
- 9.033
- 41.402
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #99.381
Allahim güzel seyler neden hep kalirili ve pahali.Hee kız okadar iste,muzun kalorisi 80 yada 88 sanırim
Iste ne yapalim marula hıyara devamAllahim güzel seyler neden hep kalirili ve pahali.
Harikasin canımSelamlar kızlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1dilim tb ekmeği 1dilim beyaz peynir zeytin domates salatalık biber
Ogle meyveli yoğurtlu yulaf
Akşam 1 kaşık yoğurt sade Türk kahvesi 1 kuru incir ceviz
Su 3 lt
Adımım 9100
E Elif_Eylul
aminebusra
Aynen bide karpuz onun kalorisi de dusukmus simdi vaktim da.Iste ne yapalim marula hıyara devam
Gece atıstirmasinda diyetisyen karpuz yada cilek veriyorAynen bide karpuz onun kalorisi de dusukmus simdi vaktim da.
Sagolasin kaptanim cok oldu sanki yada mercimek sisirdi beni. Yarin yola cikacagiz diye evdeki yemekleri bitirelim dedik. Bir tek ben yedim mercimegi. Ama bundan sonra kendime göre az yaparim.Afiyet olsun canım
Bilmiyor ki şişip ödem yapacakBn Fazla mı yemişem
Bu beni üzdüBir ben eksigim menunde
Canim tartını paylasıyosun aslında buda ayni sey saatmi seninki yoksa telefondami adim sayar
Afiyet olsun canım tatlı olmasaydi iyi olurduKahvaltı iki dilim tam buğday ekmeğine kaşarlı tost
Akşam yemeği 5 tane haşlanmış içli köfte
Saat 17:30 gibi çayın yanında bir dilim yalancı tavuk göğsü tatlısı
E Elif_Eylul
E English_teacherrr
5litremiYarın su orucu yapım bari yediklerim göze geldi inşallah su gelmez
Yok canım öyle bişey değilCanim tartını paylasıyosun aslında buda ayni sey saatmi seninki yoksa telefondami adim sayar
NapcaźYok canım öyle bişey değil
İşin aslı benim telefonum fabrika ayarlarına girdik yanlışlıkla telefonum sıfırlandı bir kaç gün önce
O günden beri resim yükleme yapamıyorum
Tıklıyorum fotoğrafi sürükle çıkıyor üzerine basıyorum eskiden olduğu gibi ama açılmıyor
Dosya yüke diyorum oda olmuyor
Bilemedin 10
Aramıza hoşgeldin canımYAŞINIZ:30
BOYUNUZ:161
KİLONUZ:67
HEDEF KİLONUZ:57
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2tane /4 ve 1.5 yaş
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI:yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?